Din descrierea ta se poate deduce/aprecia ca ar putea fi posibil ca penisul tau sa fie afectat de boala numita FREN SCURT (frenulum breve). Doar medicul urolog in urma unei consultatii poate stabili care este cauza reala a starii mentionate si in cazul in care se confirma ca frenul este scurt din nastere, iti propune sa efectueze operatia de frenuloplastie prin care se prelungeste frenul penian si vasul de sange din interiorul sau, sau sa fie pur si simplu sectionat cu asumarea urmarilor ce decurg intr-o astfel de situatie, fiindca de regula penisul isi va pierde intr-o anumita masura sensibilitatea.
https://ro.fashionbeautytopics.com/94680-frenuloplasty
Multa sanatate!
Nu ma doare de multa vreme, mi s-a mai intamplat odata dar mi-a trecut intr-o luna, si cred ca este din cauza unei creme pentru cosuri, deoarece imi aparuse un cos pe penis si mi-a atins si ata, si de atunci ma doare doar in stare de erectie numar cand il decalotez, de vreo o saptamana
Pe langa asta am vazut ca scrie ejaculare prematura, eu simt durere doar cand imi decalotez penisul cand este in erectie, atat, in rest nu ma doare