| Catalion a întrebat:

De multe ori vad prin parcuri doua fete stand pe o banca de vorba, fara sa fie cu un baiat pe langa ele. Oare ar merge daca ma duc spre ele, ca sa fac cunostinta cu una din ele? O intrebare ciudata, stupida, stiu. Intreb pentru ca nu stiu ce parere ar avea. Nu vreau sa fiu badaran si nesimtit in ochii lor. Voi ce parere aveti fetelor?

Răspuns Câştigător
| EllaIonela a răspuns:

Pai..eu sunt fata..si nu mi-ar place sa vina un baiat la mine, fie ca sunt singura sau nu in parc.e ceva ciudat, sa te bage in seama un necunoscut..asa ca vrei nu vrei, gestul este, restul depinde de tine si de cauza pe care o ai.dar poti sa filtrezi de la distanta si vezi cum reactioneaza.
sper ca te-am ajutat. happy

23 răspunsuri:
| MrCaNaByS a răspuns:

DA,de ce nu? Nu ai cum sa fii badaran daca stii ce sa spui.
Bafta!

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Fete pe canalea?
Infine... cred ca te-ai incurcat in locatii
Cred ca te refereai la canapele in baruri sau banci in parcuri
Infine.
Despre ajutor:
Nu! Nu intrebi doar o fata de vorba.
Vorbesti cu amandoua in egala masura.
Le intrebi de nume, de pasiuni si incerci sa iti dai seama care dintre ele este mai interesata de tine. De obicei, una cauta prieten, cealalta are dar este acolo pentru companie si pentru a putea sa o scape ce prietena de persoane enervante.
Cum verifici daca cea singura te place. Simplu. Spui o gluma, sau mai multe.
pana ajungi sa te prinzi care dintre ele rade mai mult decat cealalta.
Ideea e ca o tipa care place un tip, fara sa vrea, va avea impresia ca este mai amuzant decat este de fapt.
Si gata. Ai prietena. Sa ai grija de ea si sa nu o lasi insarcinata prea repede.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum mă pe canapea? nu cumva ele stau pe bancă? in ce parcuri ai vazut tu canapele? Si fii sigur ca ducîndu te tu la ele le intrerupi din conversatie si te trezesti ca te injură fetele, ele acolo au de discutat nu sa mergi tu sa le agăti, a, daca o cunosteai era altceva, treceai intimplător prin parc le ai vazut si te opresti sa le saluți, aia era cu totul altă poveste, dar asa din senin nici nu le cunosti nici nu ai subiecte comune de vorbit cu ele te bagi ca musca in lapte sau in rahat, lasa le in pace ca se vor simtii hărțuite, si poate sună la politie. Cauta ti prietene in cercul tău de prieteni, in anturajul tau, daca esti la scoală sau la serviciu unde ai cum sa dezvolti o temă comună de discutie, ca va si cunoaste ti acolo intr e voi de ani sau luni de zile. Ce vârstă ai? Succes la initierea unei conversatii.

| whatevernvm a răspuns:

Nu aveti si paturi prin parc? E mai usoara treaba, just sayin'.

| mgtow a răspuns:

Sa nu fie din alea muritoare de foame pentru ca canapea in parc nu am vazut deloc

| neutrino a răspuns:

Daca ele stau pe o canapea, prin diverse parcuri, atunci sigur asteapta un baiat, ca si tine, sa le bage in seama.

| Catalion explică (pentru neutrino):

Pe o banca, pardon.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

In primul rand fiecare are un teritoriu al lui care il protejeaza ca orice animal,in nici un caz nu vrem ca necunscuti sa converseze cu noi pentru ca nu asa am evoluat ca specie, am evoluat in mici grupuri unde ne stiam cu toti, repeta acest scenariu intra intr-un grup si vb cu fete, ceea ce faci tu se numeste hartuire sexuala si se pedepseste plus cat de disperat sexual poti fi sa faci asa ceva, fetelor le plac masculi alfa nu obsedati sexuali

| LoveSleep a răspuns:

Degeaba întrebi aici, unde majoritatea fetelor sunt ori virgine, ori speriate, ori dezamagite grav, ori toate la un loc. Iar de băieți nu mai zic.

Da, ar merge. Gândește logic, de ce ai fi nesimțit în ochii lor? Doar n-o să le strici karma făcând cunoștință?
Eu mă refer la situațiile când faci cunoștință cu o tipă și vrei să-i iei numărul ca mai târziu să ieși cu ea. Dacă ai nevoie doar de prieteni cu care să vorbești, măcar începe cu "Salut, ma plictisesc, pot să stau cu voi?" Si totusi, e ciudat. Nimeni nu vrea prieteni, dar ai fi surprins cât de multe tipe ar aprecia dacă un băiat le-ar aborda pe undeva.
Gândește-te că cei care fac asta sunt foarte, foarte puțini, iar concurența ta e infimă.
Ți-aș putea spune mai multe, dar mi-e lene acum. Revin cu o completare mai încolo dacă ai nelămuriri.

| Catalion explică (pentru RAY):

Aici nu e vorba de sex. Eu sunt in cautarea unei relatii serioase. Nu am avut niciodata prieteni adevarati cu care sa umblu in grupuri si sa intalnesc oameni noi. Toti au avut numai interese in cap si m-au lasat balta cand nu au mai putut sa obtina ceva de la mine.

| Catalion explică (pentru elcobra):

Nu ma intereseaza fete din acelea care cauta doar aventuri. Pe langa asta, nu cred ca in viata reala fetele sunt cele care abordeaza baietii necunoscuti. Noi baietii trebuie sa ne facem curaj si sa intram in vorba cu ele. De aceea e mult mai greu pentru baieti sa-si gaseasca pe cineva, decat pentru fete. Grupul de asa zisi prieteni pe care l-am avut a fost toxic. Nu e usor sa gasesti prieteni buni, noi.

| Catalion explică (pentru LoveSleep):

Mi-ar placea sa-ti vad completarea. Mersi.

| RAY a răspuns (pentru Catalion):

Nu ai inteles nimic din pacate

| Juviia a răspuns:

Ar fi cam ciudat sa vina langa tine un necunoscuthappy

| Oana92 a răspuns (pentru elcobra):

Cate concluzii ai putut tu sa tragi dintr-o simpla intrebare... Faci predictii si mai citesti si ganduri! Wow!

Nu te simti flatat, fac misto de tine...

| LoveSleep a răspuns (pentru elcobra):

Cât de frustrat poți să fii să-mi faci "raport la administrator"? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde ar trebui sa caut avertismentul? Nu.mi raspunde ce as vrea eu sa-mi raspunzi, ci doar ce trebuie.

| OverlyAnnoyedAccount0 a răspuns:

Mi-a dat mie ca cica am facut-o retarda pe admina.

| LoveSleep a răspuns:

Realizezi că te-ai descris mai sus, nu? laughing