Iubitului tau ii spui ca daca nu se face din noul baiatul de care te-ai indragostit, nu mai ai ce cauta langa el.
1. cati ani aveti?
2. de cat timp sunteti impreuna?
3. esti sigura ca nu s-a indragostit de alta, nu te inseala?
Amic? Cum poti numi tu amic pe unu care profita de o femeie cand e beata?) Ala nu e amic, e un dobitoc Cat despre iubi, de ce stai cu el daca te bate? ...scuza-ma,dar esti cumva proasta si nu mai gasesti altu? Da-l draq pe iubi daca se poarta asa cu tine,fa-te respectata,nu te lasa umilita! Da-i papucii si cauta pe cineva sa te iubeasca, nu sa se joace cu tine, si nu, nu te combina cu ala de a profitat de tine, o sa regreti.Scuze ca jignesc dar m-am saturat sa tot aud de fete care se lasa umilite de diversi "iubiti" crezand ca asta e dragostea "eterna" Bafta
Daca nu mai vrea nici sa faca sex cu tine - atunci si-a pierdut total interesul fata de tine. Nu ii mai esti importanta.Dar totodata nu accepta s il lasi, sa te duci la altcineva. Mai pe scurt 1) el sa fie liber cu cine vrea si cind vrea 2) iar tu sa fii numai sub stapinirea lui
Tu esti veche pe aici...iar daca intrebarile tale sunt reale..si daca iubitul tau este acelasi care s-a culcat si cu sora-ta minora, cu tiune in casa in alta camera cum spueai alta data.ce sa mai spun, pana la urma daca mai esti cu el, iti meriti soarta.Nici nu mai conteaza ca te-ai culcat cu altul si alte mizerii deoarece relatia ta este o mizerie.tu stii mai bine ce este acolo
Eu cred ca ce spui pe aici sint povesti, le scoti asa dupa cum ti se scoala sa vezi ce raspunsuri da lumea. Daca insa e real ce spui as zice cam asa. Uite cui da Dzeu femei adevarate, unora care nu le poate duce.Tu vrei sex si el nu.Pai spune-i ca asa ceva nu se gaseste pe oriunde.Naspa auzi sa traga femeiea de tine si tu sa spui nu vreau, sau probabil a zis ca nu ca nu poate, nu are cu ce. Exact cum am spus Dzeu da alora care nu pot duce.Ce sa zic o sa iti gasesti tu altu ca se pare nu poti sta asa fara sa faci sex.Bafta oricum.
Mare dreptate ai.el are drepturi, tu doar interdictii.si iar iti spun...si ce ca ai facut-o cu ala? pana cand tot o sa stai sa fi respinsa si umilita? desparte-te de el daca nu vrei sa ajungi mai rau...
Ar trebui sa il suni pe amicul tau si sa-i spui ca a fost o greseala si sa-ti ceri scuze de la el. iar cu prietenul tau sa discuti deschis pe aceasta tema.
AndrewTate7789 întreabă: