| CrMiron a întrebat:

De obicei ce simt fetele atunci cand se freacă? Dar cand își bagă degetul? Dar cand își pun limba singure?

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Si fetele simt cam ceea ce simti si tu cand ti-o freci de zor, de mama focului. Treaba cu limba nu ti-o pot explica deoarece pare imposibil de realizat. laughing

| seth2016 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Merge la baieti. Probabil a crezut ca merge si la fete rolling on the floor

| corbulalbrosu a răspuns (pentru seth2016):

Recunosc ca in prima clipa m-am gandit la celebrele contorsioniste dar se pare ca probabil nici ele nu reusesc o asemenea performanta. In cazul barbatilor am auzit despre asa numitii cantareti din "flaut". happy

| seth2016 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Statistica zice ca 1 din 100 barbati reusesc. https://en.wikipedia.org/wiki/Autofellatio

Autofelatia nu aduce satisfactie.
Cerebelul uman anticipeaza si face dump la senzatiile auto-provocate. Din cauza lui nici nu ne putem auto-gadila. Cerebelul nu poate anticipa miscarea altuia, asa ca felatia are mult mai mare succes. La fel si gadilatul.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Hehehe sa le lasam pe ele sa ne scrie baieti desfaceti fermoarul

| RAY a răspuns (pentru seth2016):

Atunci de ce Cerebelul uman nu anticipeaza si face dump la senzatiile auto-provocate cand ne masturbam?

| seth2016 a răspuns (pentru RAY):

Se stie pana acum ca parametri miscarii joaca un rol important la procesarea in cerebel. Cum miscarile sunt foarte diferite probabil face diferenta. Mai e clar ca creierul proceseaza diferit placerea sexuala in functie de scenariu. Probabil scenariul cu propria limba nu-i place.

| CrMiron explică:

Ba sa stii ca vara-mea si-a pus limba de vreo 2 ori, dar nu i-a plăcut.

| CrMiron explică:

La vara-mea merge.

| mariaariamaron a răspuns:

Asta ii noua laughing

Întrebări similare