anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De putin timp am intalnit o fata cu care am iesit de vreo cateva ori, surprinzator chiar ea ma chema pe afara, nu stiu daca are sentimente fata de mine.Am sa descriu simptomele aici si as vrea niste raspunsuri in legatura cu semnificatia lor, de fiecare data cand spuneam ceva ea era total concentrata la mine, radea la fiecare gluma, deschidea subiecte de discutie pe cand cu restul baietilor care erau si ei acolo nu facea asa.Eu am impresia ca ma place, as putea sa o intreb chiar eu personal dar nu as vrea sa o fac sa se rusineze sau ceva pentru ca nu stiu care ar fi reactia ei, ne-am si imbratisat de vreo cateva ori si am simtit ca ma tinea strans si si-a pus capul pe mine. Vreau niste rapunsuri va rog, dau funda!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuia sa specifici si cati ani ai ca sa stiu cum sa raspund.

| Issabelle6789 a răspuns:

Eu cred ca te place? te cheama ea afara hmm. Vrea sa isi petreaca timpul cu tine.Cred ca ar fi bine sa o intrebi pe ea sau sa incerci sa ii fii si mai apropiat sa vezi cum reactioneaza.Eu daca as face asa cu un baiat clar ar inseamna ca il plac? Acum depinde si de cum gandeste ea. Poate ei nu i se pare iesit din comun ca sa te ia in brate(ca pe un prieten)

| Joyfetih a răspuns (pentru anonim_4396):

Am 16 iar ea 13

| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul care poate fi dat in aceasta situatie, nu poate fi altul in afara de un probabil ca DA. Se pare ca fata chiar doreste din proprie initiativa sa fie cat mai des si cat mai mult in compania ta, fiindca cam acest lucru reiese din ceea ce ai scris in aceasta expunere de date. Incearca sa fii si tu un pic mai ''interesat'' pentru a-i arata fatei ca si tu impatasesti aceleasi sentimente de aprecirere si atractie fata de persoana ei. Succes!

| Mayastra a răspuns:

Eu zic sa te gandesti mai bine si sa discuti cu ea despre relatia stransa dintre voi si despre ce sentimente aveti unul fata de celalalt ( asta daca si tie iti place de ea ), dar sa nu o intrebi direct pe ea daca te place.
E doar un sfat.