Dacă vreți să fiți doar prieteni, o face de dragul prieteniei. Dacă nu, e inutil. Depinde ce dorești.
De acord, dacă e un stress pentru cel implicat. Dacă ar avea iubita, conceptul de,, friend zonist''dispare.
Astfel de tip pare pentru mine o marioneta, la mofturile și dispoziția fetelor. Nu are nici un beneficiu, și aici ai dreptate, consuma inutil timpul și energia. De obicei fetele cu fetele, băieții cu băieții, sau mixt, asa măcar e mai echitabil pentru toată lumea.
Cheers
Pentru ca au nevoie de atentieDaca esti destept le dai cu jet.
Nu e nicio obsesie, acest tip de fete nu au niciodată un singur tip cu care vorbesc, au un fel de top 3 sau top 5 băieți de care le place, dar nu se poate hotărâ cu care să stea pentru că ea are probleme mintale. Genul asta de femeie trebuie evitată cu toate forțele, când ti-ai dat seama de acest red flag trebuie oprită orice interacțiune.
Nu e obsesie.E nice să ai prieteni de ambele sexe. Dacă tu vrei să ai doar prieteni băieți e alegerea ta, dar și fetele îți pot fi prietene foarte bune.
Foarte bine precizat, ultima tipa cu care am stat in friend zone, nici dupa 1 an de zile nu a gasit pe cineva, a tot refuzat tipi, am indurat asta sa-i ascult toate rahat urile, la un moment dat mi-a zis ca e in friend with benefit cu unul si se simte misto cum e sexul cu el...la faza asta deja am vrut sa inchei, insa femeia a stiut ss ma pastreze in friend zone, mi-a facut cinste odata cu pizza si bere, si am continuat sa pastrez legatura fiindca apreciasem gestul.
Ca sa intelegi, la inceput cand ma vazusem cu ea a spus ca, cauta relatie si nu poate sa fie cu mine, datorita dif de varsta dar si ca probabil nu am multi bani, dar ce sa crezi, peste cateva luni era in fwb cu asta, ea cica cauta ceva serios gen sa se casatoreasca...
Eu din fericire niciodată n-am stat în friendzone, o dată ce mi-a zis că nu vrea nimic serios am dat jet. Evident toate se rugau după aia să ieșim, dar le dădeam încă o dată jet. În prezent sunt cu o fată care mă iubește și ar face orice pentru mine și se simte asta prin vorbe și gesturi. O relație se construiește în timp, dar intențiile trebuie stabilite de la început.
In principiu unele vad băieți non atractivi ca cum vede o fata urâtă, așa că te considera prietena ei urâțică ratată pe viață dar proasta că îi ascultă toate rahaturile, nici ea nu s-ar ascultă ceea ce spune, a avea o amica e altceva, eu de exemplu am avut fiind atee aveam ce conversa dar nu eram bandajul ei emoțional și nici invers, vorbeam rar atât
Femeile caută legături sociale,de asta ele sunt pe profil uman,vezi vânzători? Asistent? Sau profesori? La mate,da,femeile sunt mai emoționanle,empatice, versete de la femei vs bărbați cine îți va da mai mult? Eu unu primesc banii mai mulți de la femei, bărbatul daca oferă cv unei femei vrea sex, femeia daca oferă dorește încredere, sprijin emoțional
Iti dau dreptate 90% din ce ai spus, de acord.
Cu o singura exceptie, nu prea cred ca sunt empatice, am dat de atatea tipe psihopatice, care vorbeau cum isi inseala barbatii fara sa aiba un fel de empatie+ cand eram mai mic m-am atasat odata de o tipa, ei nu-i pasa absolut deloc, i-am zis ca imi pare draguta, etc si timp de 3 luni cat am petrecut cu ea, a zis simplu, scurt pe 2: Nu te vad ca iubitu meu, ma blocase imediat.
Friendzone exista atata timp cat ii dai tu voie sa exista, cum probabil ai realizat nu exista nimic acolo benefic pentru tine, prin urmare alegerea cea mai buna e sa pleci.
Nu stiu cat e obsesie si cat nu, ce stiu e ca le face sa se simta bine stiind ca sunt dorite, apreciate, complimentate, chiar daca nu vor nimic cu tine, esti acolo pentru confortul lor.
Dar desigur nu generalizez, aceea e o doar categorie toxica dependenta de atentie, de care trebuie sa fugi, exista foarte multe tipe faine, echilibrate care nu isi bat joc de alti barbati si care stiu ce vor, pe acelea trebuie sa le cauti.
Sunt baiat si am prietene fete, nu e ceva general. Insa da, si mie mi se pare ca multi baieti cam fug de prietenia cu fete, vor ori relatie de iubire ori nimic de la ele si nu cred ca e o abordare tocmai buna dar depinde si de la persoana la persoana si stilul sau de viata si pretentii.
Am inteles, are sens.
Dar de ce nu sunt apreciate asa mult de iubiti lor sau cineva cu care e mai mult decat friend-zone?
Un pic ciudatel de ce are nevoie sa discute cu mai multe persoane...
Pe mine asta m-a indignat si m-a determinat sa inchei cu o tipa recent, cu care eram in friend-zone, ea imi spunea tot ce facea cu tipul cu care era in friend-zone, ca se simte satisfacuta sexual, imi povesta de un tip care nu cauta relatie.
Tipa ma chema din ce in ce mai des afara, si de 2 ori pe saptamana chiar, si am stat si m-am gandit: daca i place asa mult compania mea de ce nu doreste mai mult de la mine? Asa ca, egoismul din mine, a facut sa incheie.
Inca insistase ultima oara, dar i-am dat cu jet '' trebuie sa-mi prioritizez lucrurile altfel, nu mai am timp de socializare, plimbari''.
Nu trebuie sa intelegi de ce discuta cu mai multe persoane, ea stie ce cauta, nu e satisfacuta, din balta cu pesti il vrea pe cel mai bun, asta e genul de caracter care se uita dupa altii cu tine de mana.
Nu ai fost egoist deloc, ti-a placut o fata, e normal sa treci mai departe daca nu e reciproc, e pierdere de timp.