| ayylmao1337 a întrebat:

Deci acum cateva zile prietena mea a fost singura acasa. M-am dus la ea si normal ce puteam sa facem in afara de sex.Ne-am dus in camera parintilor ei si am inceput.La final mi-am dat drumul pe lemnul patului care era inchis la culoare.Pe moment nu mi-am dat seama si nu am sters. A doua zi au venit parintii ei acasa iar tatal ei a observat acea pata si si-a dat seama ca este sperma iar acum o suspecteaza pe mama prietenei mele ca l-a inselat si vrea sa bage divort.Prietena mea este foarte trista si mi-a spus sa-i spun tatalui ei dar nu stiu cum sa fac. Dati-mi si mie niste idei.

13 răspunsuri:
| ilov3y0u a răspuns:

Spune`i si tu ca prietena ta a chemat o prietena la ea si aceasta a venit cu iubitul ei si nu s`au putut abtine.Nu mi-a venit alta idee.

| foxi a răspuns:

Sa nu mai faci sex la varsta asa mica!

| AniiM a răspuns:

Pai spune-i ca sa nu distrugi o canicie de cativa ani pentru o relatie de catva zile saptamani///ma roog

| kattallyynn a răspuns:

Cel mai corect dupa parerea mea ar fi sa vorbesti cu tatal ei in particular ca intre barbati, cred ca o sa ti-o iei sau poate e indulgent si te intelege, asa ar fi corect, eu asa as face acum ramana la latitudinea ta sa fi barbat si sa ii spui sau un las si sa desparti o familie din cauza unei prosti minore ca ejacularea pe mobila

| Gabriella24 a răspuns:

Paiiii complicata situatie ai putea sa ii zici ca prietena ta a chemat la ea o prietena si au baut lapte si au varsat pe pat ca sa para mai credibil cand mai pleaca parintii ii zici prietenei tale sa toarne putin lapte pe pat iar dupa sa aiba grija sa il usuce si sa le arate parintilor ca e chiar asa cu zicea ea... dhi totul e rezolvat. sper sa mearga... paa :* bafta!

| Heather2001 a răspuns (pentru foxi):

Dar de unde stii tu ce varsta are?

| Castiel a răspuns:

Pai eu daca as fi in locul tau (eu fiind mai paranoic mas astepta la ce e mai rau) las suna la telefon (presupun ca la-s cunoaste asa nitel doar sunt cu fisa.) si i-as spune sa ne intalnim undeva probabil intr-un parc sa vorbim despre fiica lui.Si cand as ajunge acolo las duce la o banca mas aseza as astepta sa se aseze si el, dupa mas scula depe banca, si i-as spune ca o iubesc mult pe ficasa si ca am facut dragoste la el in camera si ea mi-a zis sa va zic asta si ca nu il inseala nimeni bla bla mai bagi tu pe acolohappy asta as face eu SAU i-as spune-o la telefon si daca ar zice sa ne intalnim as sta la distanta de el as mentine distanta.acum depinde cum e omu daca e mai indulgent si intelegator nu mi-ar fi frica dar daca e al dracu si nebun atunci mias aduce si un bodyguard de inchiriat cu minelaughing normal glumesc, dar as mentine distanta fata de el, mai ales daca se enerveaza foarte usor! bafta!

| Crocaa a răspuns:

Acuma laptele e varsat, dar pana mea putea sa spele lenjeria de pe pat.Acu` ce-o sa faci? O sa stai sa vezi cum i se destrama familia? Ia atitudine,vorbeste cu tatal ei,dar din pacate nu cred ca va iesi bine situatia. Daca lasi totul asa,vor divorta crezand ca ea l-a inselat,iar daca afla ca te-ai culcat cu fata lui cred ca va fi si mai grav. Oricum,sfatul meu este sa fii cinstit, sa spui adevarul, va luati frumos de manuta si mergeti sa salvati casnicia parintilor ei.La urma urmei fata lor tot va face lucrurile astea, fie ca le place sau nu.

| SupPeeps a răspuns:

Serios, n-ai auzit de servetele?

| doc69 a răspuns:

Ar fi o solutie adevarul absolut in rest e decizia lor.tu iti vezi de ale tale cu pritena ta.macar atat poti sa faci e neplacut dar necesar in plus nu traieste nimeni in locul nimanui deci...nu ai ce face mai mult decat iti sta in putere

| DangerKid a răspuns:

Bai nene u cu o zi in urma parca o aveai rupta... straight face

| tymo20 a răspuns:

Da parca ti se rupsese.cum ai mai facut?

| reidlos a răspuns:

Vorbeste cu tatal fetei si spune-i, eu am incercat sa imi dau drumu` pe fi-ta dar stau prost cu tinta.