Eu cred ca te mai place... Ceva asemănător am pățit eu cu prietenul meu actual.Ne cunoșteam de mai mult de un an și el ma plăcea foarte mult și ma tot invita în oraș dar mereu intervenea ceva.pana când nu prea am mai vorbit dar apoi m.am hotărât sa iau eu inițiativa și am ieșit și acum ne iubim foarte mult.Deci continua sa vorbești cu ea și chiar dacă nu te mai place cucerește-o din nou. E foarte simplu dacă zici ca era moarta după tine.
Niciodata nu poti fii sigur dect daca intrebi.Eu sunt fata.Asa mi s-aintamplat si mie...De cativa ani ma roaga un tip sa fiu cu el, ma placea la nebunie.Acum eu il plac la nebunie si nu stiu daca el ma mai place.Nu i-am spus nik.Nu prea am curaj. Dar tu nu fii ca mine si fa-ti curaj sa o intrebui. Sper ca te-am ajutat.Multa bafta.
Stii eu cred ca inca mai site ceva acolo pentru tine, presupun! Dar si tu ai gresit acu cativa ani! Nu stiu sigura daca te place 100%! Dar macar intreabo.Stii vorba accea:"intrebarea moarte n-are"!
Bafta!
Bai frate e pierdua toata relatia voastra daca nu ai stiut ce si cum sa-i faci cand a fost momentul acum este in zadar succes la alta. deci incodata uit-o ca nu mai are rost bafta
Wow! un baiat care vrea sa vorbesca fata in fata cu o fata despre chestiile astea :o bravo! o fata apreciaza mai mult daca i se zic astfel de lucruri fata in fata. eu cred ca totusi te place fata... pentru ca daca nu te placea numai era de acord sa iasa cu tine mereu deci cred ca ar merge ceva si daca te place nu inseamna ca vrea sa si arate. tu stii ca era innebunita dupa tine. poate vrea ca de data asta sa faca putin pe inabordabila. fii tu mai tupeist putin. deschide tu subiectul incearca! o discutie afara, in parc, unul langa altul... poate fii mai interesanta decat una la telefon sau pe mess
bafta la intalnire. poate iese ceva *:*
Pai in parc?! ai 17 ani totusi, cheam-o si tu in oras, intr-un bar, club ceva:d poate ca nu ii place ideea! Si asa o sa ii si dai de inteles ca ai intentii mai serioase.Fi mai hotarat si spune-i ce ai de spus sa nu fie prea tarziu iar daca nu. hmmm asta e!:* mai sunt feteeee! succes
AlexEjmecheru întreabă: