UUU daaa. M'a durut pana in maduva oaselor ! si prima oara, si a doua si a treia ! a patra nu stiu ca n`am facut... dar sigur o sa doara pana ne obisnuim...:*
Este normal să simţi durere, având în vedere că dezvirginarea a avut loc recent, însă ar trebui să aveţi şi preludiu înainte de actul sexual propriu-zis. Vorbeşte cu prietenul tău despre asta, şi eventual cumpăraţi şi un lubrifiant pe bază de apă, care facilitează actul sexual, evitând durerea şi prevenind ruperea prezervativului.
O zi frumoasă!
O sa te mai doara pana intra si pe urma trece, te vei obisnui. Si o femeie care are contacte sexuale rare mai are durere la intrare pana se relaxeaza muschii.
Pe mine, sincer, m`a durut putin prima data, dar pentru a evita situatii de genul trebuie sa fii sigura ca esti complet relaxata si poate sa incercati un preludiu mai lung. Folositi un prezervativ cu lubrifiant si daca e nevoie, puteti folosi un lubrifiant separat, in plus, dar trebuie sa ai grija ca lubrifiantul separat sa nu degradeze latexul.
Eu am 14 ani nu am facut-o niciodata insa am o prietena de 18 ani cica te doare prima si a doua oara. Nam de unde sa stiu eu
SelenaMe întreabă: