Sincer, nu stiu ce fel de prietenie e aia dintre tine si aia, din moment ce arata atata respect incat fac gesturi de badarani.Mai aiurea e ca tu le permiti, in loc sa le spui ferm sa inceteze.
Referitor la prietenul tau, comunicarea e solutia.Trebuie sa vorbiti la modul serios si sa va lamuriti in legatura cu problemele si relatia voastra.
Ce sa faci? Iti spun eu...sa nu-i mai lasi pe "prietenii" tai sa iti puna capul la poola. Asa ceva, eu nu am auzit in viata mea! Dar eu zic ca tot e bine, pentru ca ar fi putut sa iti puna capul la coor si sa dea si vreo bashina. Sa paralizez de ras si mai multe nu. Cum mah, sa te puna cu capul la poola?!
Eu in locul lui nu m-as mai fi impacat cu tine! Ti-as fi dat o palma si pa! Doamne, cat de nesimtita sa fii sa ii mai ceri inca sa fie cu tine? Dar daca el ar pune-o pe una cu capu' la pl, sau sa bage el botu', cum te-ai simti? Ganditi ma cand faceti un lucru, si ganditi-l cu capu', nu cu curu'.
Pai persoanele pe care tu le numesti prieteni nu sunt prieteni pentru ca daca ar fi te-ar respecta, asta in primul rand.chestia este ca este greseala ta pentru ca o permiti.acum daca as fi barbat, si eu ti-as da viteza...pai daca astazi te pune cu capul la pl? maine ce te-ar f...in fata mea nu? eu asa as gandi.invata intai sa te faci respectata si dupa aceea cere prietenului tau sa te respecte si sa ramana cu tine.
Aha si deci prietenii tai pot si sa ti-o traga, tot asa in gluma ...si in gura.si tot asa ca o gluma sa te si ****. deci clar.respectate fato.