| cOnTexT a întrebat:

Deci am chemat o fata la mine acasa. si am facut sex a fost frumos, nu eram impreuna. pur si simplu s a intamplat, a doua zi, cand ne am vazut m-a sarutat, si eu pe ea.totul frumos, totul normal... am vorbit...etc dar peste cateva zile nu ma mai sarutat si ma evita cand incercam. zicea ca nu are chef, apoi am incetat sa mai incerc, nu s a distantat de mine, radeam cu ea, ne intalneam, dar doar ca prieteni am incercat sa fim iar ca la inceput dar fara succes! Asa a continuat cam 2 luni. apoi in urma cu cateva zile mi-a zis ca ma iubeste! Nu mai inteleg nimic. (am mai pus intrebarea dar nu a fost postata, am dat date mai exacte acum!

Răspuns Câştigător
| deviant18 a răspuns:

Afla in ce fel te iubeste. daca te iubeste ca amic, fiti amici, daca te iubeste ca prieten/iubit, iubeste'o si tu pe eabig grin asta daca o placi, bineintelesbig grin

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stai de vorbă cu ea pe un teren neutru fără să faceți sex și vezi ce se întâmplă!
Pa, pa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Atunci, acum 2 luni, a vrut doar o aventură de-o noapte.
Acum, poate vrea ceva mai mult.
Dacă şi tu vrei ceva mai mult, dă curs invitaţiei, dacă nu, nu.
Nu o să fie nici pe departe ultima dată când ai să te culci cu cineva neavând sentimente. Dacă ţi-a plăcut, mergi înainte şi vezi-ţi de treabă.
Succes.

| Rayyy a răspuns:

Imi pare sincer rau pentru tine.stiu exact cum te simti.
Cel mai bine ar fi sa lamuriti situatia. Cheam-o intr-un loc unde sa fiti singuri, si explica-i sincer cum te simti si care este parerea ta despre comportamentul ei.
Daca tine cu adevarat la tine, va intelege si va incerca sa caute o solutie. Daca nu, va gasi o scuza.
Orice-ar fi, daca v-ati iubit, intotdeauna veti reveni inapoi de unde ati plecat.

Sper ca te-am ajutat.

| Lovely a răspuns:

Nu poti sti ce e in mintea ei. Pot doar presupunehappy Gandeste-te. ca poate acea noapte a schimbat-o... si si-a dat seama ca simte ceva pentru tine. Poate este si ea in dubii acum si nu stie ce sa faca, de asta evita. Intelege-o! Si pe cei care vad ca o tot judeca si critica pe aici. cu ce drept faceti asta? o cunoasteti?!

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Inteleg cum te simti, iar motivul pentru care te-a evitat e evident. Ea, dupa acea noapte s-a simtit mai sigura pe ea probabil, de aceea a simtit sa te sarute, si dupa cateva zile bune de autoevaluare, de asi pune intrebari ei insasi, de a se tot gandi ce sa faca, si-a dat seama ca tine la tine. S-a speriat, aici motivul pentru evitare, iar ca sa nu sufere in tacere, si sa termine ori prin bine, alegand sa iti spuna cu pretul de a risca sa nu fie asa si pentru tine,(si totusi asa te-ar fi uitat), a ales sa-ti spuna, cu gandul ca asa o sa se elibereze.
Sper ca ai inteles ceva din aberarile mele.
Cert e ca nu a mintit cand ti-a spus.
Succes!:*:*

| RoxAnana a răspuns:

Las-o in pace e nebuna

| ᴥʙɛʙɛᴌᴜṣḁᴥ a răspuns:

Imi pare rau ca iti zic asta dar fata e o curva tea folosit doar pentru s. x sau sa se laude ca vai doamne ce ati facut voi doi... nu are rost sa mai incerci... funditastraight face

| DydyIluvu a răspuns:

Acel "te iubesc" a fost sincer pentru ca a fost spontan.
Poate s-a referit ca te iubeste ca prieten nu ca iubit