| Cristian04 a întrebat:

Deci, am cunoscut o fata ( pe mess, id ei era de mult in lista, nu stiu cum a aparut... ea a inceput sa vb cu mine nu e din acelasi oras cu mine. Am inceput sa vb de 3 zile, eu nu dau importanta fetelor care nu le cunosc si mai ales daca sunt din alt oras, si am fost tot timpul indiferent, iar ea a spus ca ii plac baietii care se lasa greu si incepe sa ma placa.am tot vb si am ajuns la concluzia ca am inceput s-o plac, pentru ca e atat de diferita fata de restul. Dar nu prea stiu ce sa vb cu ea eu ma descurc mai mult invers adica ma descurc cu vb mai mult cand sunt cu cineva fata in fata pentru ca imi place asta... iar pe mess nu sunt genul care vb.parca toate subiectele dispar din mine, nu imi vine nimic Nu sunt adeptul relatilor pe internet vb pe mess.imi place totul sa fie doar fata in fata din cauza asta am si fost parasit de cateva ori pentru ca nu stiam ce sa vb cu persoana iubita pe mess. Iar eu cand e de vb pe mess, practic e imposibil sa nu ma cert. Putin ajutor daca se poate. daca este acel ajutor in aceasta problema care e atat de ciudata! Mersi

3 răspunsuri:
| xIdiotlollipopX a răspuns:

Woooow :-) e cam complicat pentru ca nu cunosc mai multe despre povestea asta :-)
Btw...Incearca sa aflii mai multe despre ea...hobby`urile ei, pasiunile ei, calitatile [ talentele ei ],, si pana la urma veti gasi ceva comun, iar subiectele de conversatie vom veni de la sine. Don`t worry! :-)

| Cristian04 explică (pentru xIdiotlollipopX):

Mersi pentru. raspuns big grin

| xIdiotlollipopX a răspuns (pentru Cristian04):

No problem. Sper doar ca te-am ajutat! :-)