| redrooose a întrebat:

Deci...am o mica problema "d'amour", ca sa-i zic asalaughing Este un baiat care imi place asa putin. Eu zic ca nu-i am dat pana acum niciun semn concret ca il plac asa putinlaughing Problema este ca nici eu nu stiu daca el ma place.Am fost inainte de revelion la o petrecere care nu era in localitatea de unde sunt eu ci la vreo 30 km. Initial trebuia sa vina sa ma ia noaptea fratele meu, dar cand a auzit s-a oferit el. Pe drum au fost asa mici mesaje, dar nimic serios, in plus mai era o fata cu noi (ea are deja prieten) ca el sa nu se intoarca singur. A doua zi i-am dat mesaj spunandu-i ca trebuie sa ma revansez ca m-a adus acasa si mi-a spus ca el vrea dragoste. De atunci n-am mai vorbit deloc. Nu prea stiu ce sa cred si nici nu vreau sa fac mare caz din chestia asta...

Răspuns Câştigător
| PrecioussGirl a răspuns:

Pei din ce ti-a spus el eu inteleg ca e genul de baiat care vrea sex, asa cum sunt majoritatea. deci... happy e alegerea ta. tongue daca vrei sa continui sa vorbesti cu el etc si poate in final se ajunge la asa ceva sau daca vrei sa termini cu el.

4 răspunsuri:
| CranK71 a răspuns:

Baieti-s mai babalai de fel laughing parerea mea este ca ar trebui sa-l intrebi direct ce a vrut sa spuna prin dragoste

| marcelan25 a răspuns:

Pai,a spus "dragoste" sa te induca in eroare! Evident, vrea doar sa se culce cu tine! happy

| redrooose explică (pentru marcelan25):

Nu ma las eu asa de usor dusa in eroarelaughing De asta nici nu i-am dat mai multe de inteles, dar vroiam sa fiu sigura happy Mersi

| marcelan25 a răspuns:

De asta suntem aici, sa ne ajutam reciproc, in orice situatie! happy