Se vede ca nu s-a schimbat, a ramas la fel deci se vede ca ciorba nu mai e chiar asa buna reincalzita
Nu cred ca face misto, cred ca e nesimtit!
Vrei sa (mai) stai cu un nesimtit?!
Greu de spus, pentru ca noi nu-l cunoastem, dar pare a fi un neparolist, care nu pare a te respecta si nici pe el, din moment ce se poarta asa! - punctualitatea si cuvantul sunt elemente principale si definitorii ale personalitatii (pozitive) a unui om!
E o probabilitate destul de mare sa faca misto .Dar mno, mai e si posibilitatea ca el sa fi fost atat de obosit incat pur si simplu sa uite.Insa, daca el chiar tinea la tine, crede-ma ca nu uita, si iti dadea un sms sau te suna cum ca nu ar mai veni sau ceva. Treci mai departe, uital si gaseste-ti altul mai bun . Bafta
Pai de ce v-ati despartit? Poate ca ti-ai batut joc de el sau macar asa crede el ca ai facut si de aia face si el la randul lui asa cu tine. Incearca sa iti dai seama.
Eu zic ca da. mai ales ca s-a intamplat de mai multe ori . poate ca te-a luat doar din plictiseala pana isi gaseste pe altcineva .
Dupa parerea mea se vede ca nu i-a in serios relatie adica vreau sa spun ca se joaca cu tine o data nu vine, o data intarzie si ce stiu eu ce mai spune.Nu te merita daca se comporta in halul asta.Eu zic sa discuti cu el si sa-i spui ca sa i-a in serios relatia pentru ca asa nu va tine mult.