anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, am o prietena [cea mai buna pot spune], iar ei ii place foarte mult de un baiat!
dar din cate am auzit eu baiatul respectiv o uraste si nici nu vrea sa o vada in fata ochilor si incearca mereu sa'i faca in ciuda cu alt cineva. de curand, piretena mea a aflat asta si zice ca nu'i mai pasa de el, dar eu stiu ca nu'i asa. ce ar trebui sa fac? eu mereu incerc s'o impac si sa'i duc gandul de la persoana respectiva dar asta nu o ajuta cu nimic. are moralul la pamant!
va rog ajutati-ma ca eu chiar nu mai stiu ce sa fac... rasp repede!
>DAU >FUNDITSAA

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Incearca sa-i deschizi ochii. Ce i-a facut prietena ta acelui baiat de spune asta? Sincer cred ca e prea puiril si chiar nu o merita. Ajut-o si pe ea sa-si dea seama de asta. Acel baiat chiar nu o merita! Chiar daca ei ii place, trebuie sa-si dea seama cand sa se opreasca. In primul rand, tu trebuie sa o faci sa inteleaga ca tu esti cea care ii vrea binele, asa ca ar fi mai bine sa te asculte. Scoate-o afara sau in oras, poate nu se va mai gandi asa constant la el.

| Adorable a răspuns:

Buna!
Fa-o sa inteleaga ca este o persoana mai buna decat el, ca este mult mai frumoasa si mai importanta decat o persoana ca el. Cuvintele nu ti le putem gasi noi, tu trebuie sa le cauti in sufletul tau.
Daca baiatul o uraste si ea nu i-a gresit cu nimic, de ce sa ii poarte ura? De ce sa ii faca in ciuda? Toate pentru ce? Sa o indeparteze.
Fa-o sa uite de el schimband subiectul si facand-o sa rada ( tu stii ce o face sa zambeasca ) si sa se simta bine. Evita locurile unde l-ar putea intalni si ceea ce i-ar putea aduce aminte de el.
Succes!

| Debb a răspuns:

Buna!
Ai putea sa o scoti in oras, sa o faci sa rada, sa numai vorbesti cu ea despre asta. Fa-i cunostinta cu un alt baiat, bate-i apropiuri de alti baieti, spune-i ca sunt mii si mii de baieti pe lumea asta.

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Nu o mai face sa se gandeasca la nesimtitul ala! Ia frant sentimentele! TU,ce prietena esti pentru ea?!
Aceeasi chestie e si la mine! Doar ca baiatul ma place,iar eu nu ii dau importanta. Colegei mele ii cam place de elhappy.
Invat`o sa uite de el,sa-i faca si ea in ciuda happy. Daca mereu o conduci pe un drum gresit,nu stiu la ce se ajunge...
Iesi cu ea prin oras, uitati`va la alti baieti draguti, fa`o sa uite! Si daca e frumoasa.are parte de 100 de baieti!winking Crede`ma laughing.

| albastrualb77 a răspuns:

Eu una zic sa ii gasesti alte preocupari, sa ii fi alaturi, el clar nu merita dragostea ei, daca foloseste razbunarea...