Gelozia iti poate strica viata. gelozia este o boala a inimii. daca iti inchipui ca te inseala vei incepe sa te porti ciudat si el va simti asta. pana la urma se va satura de tine si de banuielile tale si iti va da ce cauti.
nu te va insela.te va inlocui pentru ca toate au o limita si el, normal, vrea sa aiba o viata linistita alaturi de o prietena care-l iubeste nu una care-l urmareste ce face, cicalitoare si enervanta.
pana la urma vei primi ce cauti. ca asta cauti.
daca-i vezi de mana si se saruta ar trebui sa-ti dai seama ca deja ai depasit limita bunului simt si s-a saturat de tine. si ar trebui sa-i multumesti pentru lectie si sa le doresti succes si fericire.
apoi sa stai si sa te gandesti daca ai vrea sa fii cu un baiat care te verifica.
draga mea, daca este o relatie dificila, va vedeti asa de rar si stati departe...de ce nu iti cauti ceva mai bun. te complaci intr-o relatie care e predispusa sa esueze intr-o zi.
sau daca stii ca te iubeste de ce nu ii spui ca vrei sa te intalnesti cu el mai des. spune-i exact ce simti si ce te deranjeaza. spune-i ca esti geloasa si ca ai nevoie de el sa te ajute sa te vindeci. fii sincera si deschisa. daca nu va schimba lucrurile nu te merita si gata
Nu avem de unde sa stim daca te inseala. Daca il vezi cu alta ii lasi in pace si cu prima ocazie cand vorbesti cu el ii dai papucii. Daca nu va prea vedeti, ce rost are relatia?
Gelozia ta este de-adreptul absurda si nejustificata deoarece se bazeaza pe inchipuiri si fantasmagorii.Acest lucru denota lipsa de incredere chiar din start : ""dar eu cred ca are pe altcineva si m.am gandit eu cu o prietena sa mergem la el in sector si sa il gasim pe afara"" si inchei cu ""Asa dar el zice ca ma iubeste si ca nu are pe nimeni dar eu sunt geloasa."" Ti-a dat vreun motiv sa-l banuiesti sau sa-l acuzi fara dovezi? Iti sugerez sa-ti revizuiesti atitudinea fata de cei din jurul tau deoarece continuind astfel ve avea de pierdut si de suferit in viata.
Pai inainte sa incepeti sa il spionati ar fi bine sa ii accepti cererea de prietenie si sa incepeti sa va comportati ca doi iubiti. daca te pui pe sionat din prima nu faci nimic si risti sa te si descopere si sa te faca sa te simti nasol. in general daca il prinzi cu alta, e bine sa ii saluti pe amandoi FARA scandal si lui ii spui ceva de genu: "e verisoara ta?!" si pleci. restul e cancan.
I.am spus ca sunt putin cam geloasa pentru ca eu nu stiu ce face cat timp nu sunt cu el. Si au inceput sa existe anumite suspiciuni si il simt si indiferent. Noi ne.am certat si am stat despartiti 9 zile dar tot el mi-a zis "ne impacam? " Dar in timpul despartiri el se dadea la o prietena de-a mea. Si dupa isi cauta scuze ca nu era el etc. Eu simt ca ma afecteaza relatia dar nu pot sa pun punct pentru ca eu plang si in timpul ei si nu vreau sa vad cum e fara el.
Daca stii ca nu este un tip serios atunci cauta-ti alt iubit. ce dovezi mai vrei daca stii sigur ca e fustangiu. dar daca nu e atunci nu mai ai de ce sa cauti dovezi. la asta ma refer
faptul ca plangi este caracteristic tuturor fetelor. de aceea este mai usor sa iesi dintr-o relatie cand ai gasit pe altcineva.
Intr-adevar bebelus-o. nu in cateva zile.
dar tu ce iti doresti. lasa insuccesele, problemele si restul deoparte putin.
spune ce te doare cel mai tare? ce iti doresti cel mai mult? ce vrei cel mai mult? in general. ce te face fericita?
Pai ma doare in general la el sa nu imi raspunda la mesaje... imi doresc sa fiu cu el si langa el...ciocolata )