Nu exista nici o posibilitate ca intre tine si actuala sau fosta partenera a unui prieten sa se infiripe ceva. Asa ceva este tabu si nici nu ar trebui sa te gandesti o clipa la o asemenea mizerie. Evita fata care ar fi capabila sa treaca de la un prieten la altul fiindca pe langa umilinta de a face un gest atat de urat, iti poate aduce si multe alte probleme. Nici un om intreg la minte nu ar comite un gest atat de imoral.
Cel mai bine ar fi sa il faci pe el sa se desparta de ea... pentru a nu suferi iarapoi va cuplati voi doi ca si cum nu ati fost impreuna pna acum si el sa nu stie nimic
Eu nu inteleg de ce sa fie gelos. Pentru ca doar prietena lui nu a facut cunostinta cu alt baiat ci cu o fata. Da in fine daca reactioneaza asa eu zic sa nu ii ma dai atentie cea mai buna modalitate asta e. Funda :*?
Nu stiu ce sa zic, el e tipul daca o vede ca vorbeste cu un baiat imediat "se incinge".
Asta e, atunci! Baga mare, viata-i scurta... vezi sa dai tu la altul un cap in gura preventiv, de-acum, ca stii zicala: cine isi insala partenerul o data...
Asta chiar nu conteaza, este problema los si depinde de ei sa si-o rezolve. Conteaza doar ca o femeie care a fost chiar si 5 minute cu un prieten de-ai tai este interzisa definitv si nu ai voie sa te gandesti macar la ea. Oricum, ea daca ar avea cea mai mica urma de demnitate nu ar accepta nici sa o privesti altfel decat ca pe partenera prietenului tau (toata viata voastra).