Daca iti place atat de mult de el,de ce nu incerci sa il abordezi tu,suntem femei independente si asta este daca suntem refuzate viata merge inainte,dar asa va jucati degeaba de-a soarecele si pisica,stai cu gandul ca oare ma place,oare nu ma place, si nu rezolvi nimic, eu de fel sunt foarte directa, asa am fost intotdeauna chiar daca am avut si de castigat, si de pierdut.Bafta!
De ce trebuie mereu ca fetele sa scrie romane atât de lungi, asta e foarte plictisitor
Stai sa te gândești la Alin in timp ce bunicul isi da duhul ', cool
Nici nu o sa iti treacă prin cap ce problema complexa ai, iar răspunsul e si mai complex
Întreabă-l pe Alin ce are de gând
Hristos a Înviat!
Orice fată sau băiat merită să fie fericit/ă indiferent de situație
"În mod normal nu m-aş gândi ca un băiat ca el ar vrea să aibă de a face cu mine." Hai să nu.
Ce are acest individ într-atât de iesit din comun?
Faptul că îi place să flirteze şi să îşi plimbe ochii asupra femeilor?
Este clar ca are magnet asupra fetelor mai putin cerebrale, să zic aşa.
Treaba nu este complicată deloc, tu o complici.
Dacă te plăcea, se reda altfel, tu sustineai faptul că acest Alin este un bărbat, aşa încât nu se rezuma doar pe nişte complimente, gesturi si priviri împrăstiate aiurea.
Nişte şiretlicuri ieftine care dau gata orice fetită.
Acum că ai ieşit dintr-o relatie toxică, eşti la câtiva paşi să intri din nou.
Cand am zis că in mod normal nu m as gandi ca un baiat ca el nu ar vrea nimic cu mine m-am referit ca gen eu sunt mai mica decât el si nu prea sunt genul lui, nu cred ca ar vrea sa fie gen cu mine, cu genul asta de fata. Asta e singurul aspect la care te contrazic, in rest, multumesc pentru opinie