Buna,scumpo. Nu esti singura care a mai intrat in astfel de probleme, nu iti fa griji.Nu mi se pare deloc ciudat ca te-ai rugat,se vede ca il placi mult...
Daca el este singur intr-adevar ai o sansa deci nu o rata! Daca te intelegi bine cu el,ca intre amici,mai stai de vorba cu el, comportate normal, dar, desigur fa-o intr-un mod dragut(stii tu la ce ma refer:d ) Zambeste-i cand intoarce privirea spre tine sau chiar atunci cand te priveste intamplator. Arata-i ca iti pasa de el(dar nu prea grijulie!) si fii tu insati, e cel mai important lucru!
Primul pas nu trebuie facut chiar din prima, daca el a iesit imediat din acea relatie. Fii apropriata de el si vei vedea ce va fi pe viitor.
Mult noroc:*
Ok mersi dar treaba e ca e un fel de ( sa nu zic si eu iubire) simpatezie la distanta... ma pot vedea eu stiu vara toata cu el sau in vacante saptamanale P.S. - ca sa intelegi despre ce e vorba uite ceva
deci :
EU ---> MAMA CU TATAL(VITREG) ---> SORA LUI TATAL MEU VITREG IMPREUNA CU SOTUL EI ----> FRATELE LUI SOTUL LUI SORA LUI TATAL V. ------> SI APOI FIUL LUI ADIKA DESPRE CINE E VORBA
Stiu ca n-ai inteles :S
Ok... ai dreptate nu prea am inteles Dar totusi, oricum ar fi, daca il placi(nici eu nu zic iubire) trebuie facuta o incercare. Pierzi te ridici din nou si o iei de la capat
Eu oricum sper ca totul va fi bine intre voi, mai mult de atat nu stiu cu ce as mai putea sa te ajut
Mersi
Ma refeream daca sunt impreuna
Mutubal întreabă: