| VℓℓαDutZٱKa a întrebat:

Deci as vrea si eu un HELP! Pliz! Situatia e simpla...cred sad Deci imi place enorm de un baiat deja de 2 luni si imi ies din minti! El avea o prietena, eu o tot intrebam ce are ea cu el ...intr-un mod prietenos si desigur am aflat multe doar ca ma simteam de parca as fi din sticla sad foarte neplacut! Si stiu ca a sa va para ciudat si o sa radeti dar intr-o seara chiar MAM RUGAT! In fine! Mi-a mers pentru ca urmatoarea zi am aflat ca s-au despartit din cauza ca nu e genul lor de treaba! Eu cred ca a fost o sansa! Acum heeelp cine sa faca primul pas? Sa-l atept de la el sau sa il fac! (P.S.-sunt cam timida si nu cred ca mi-ar reusisad ) Dar de cite ori imi aduc aminte de el ma doare inima sad

Răspuns Câştigător
| OtipaOarecare a răspuns:

Buna,scumpo. Nu esti singura care a mai intrat in astfel de probleme, nu iti fa griji.Nu mi se pare deloc ciudat ca te-ai rugat,se vede ca il placi mult...
Daca el este singur intr-adevar ai o sansa deci nu o rata! Daca te intelegi bine cu el,ca intre amici,mai stai de vorba cu el, comportate normal, dar, desigur fa-o intr-un mod dragut(stii tu la ce ma refer:d ) Zambeste-i cand intoarce privirea spre tine sau chiar atunci cand te priveste intamplator. Arata-i ca iti pasa de el(dar nu prea grijulie!) si fii tu insati, e cel mai important lucru!
Primul pas nu trebuie facut chiar din prima, daca el a iesit imediat din acea relatie. Fii apropriata de el si vei vedea ce va fi pe viitor.

Mult noroc:*

5 răspunsuri:
| VℓℓαDutZٱKa explică (pentru OtipaOarecare):

Ok mersi dar treaba e ca e un fel de ( sa nu zic si eu iubire) simpatezie la distanta... ma pot vedea eu stiu vara toata cu el sau in vacante saptamanale P.S. - ca sa intelegi despre ce e vorba uite ceva
deci :
EU ---> MAMA CU TATAL(VITREG) ---> SORA LUI TATAL MEU VITREG IMPREUNA CU SOTUL EI ----> FRATELE LUI SOTUL LUI SORA LUI TATAL V. ------> SI APOI FIUL LUI ADIKA DESPRE CINE E VORBA
Stiu ca n-ai inteles :S

| Vladde a răspuns:

O intrebai ce are ea cu el? de unde draci scoateti asa ceva? rolling on the floor))

| VℓℓαDutZٱKa explică (pentru Vladde):

Ma refeream daca sunt impreuna big grin

| OtipaOarecare a răspuns (pentru VℓℓαDutZٱKa):

Ok... ai dreptate nu prea am inteleslaughing Dar totusi, oricum ar fi, daca il placi(nici eu nu zic iubirelaughing) trebuie facuta o incercare. Pierzi te ridici din nou si o iei de la capathappy
Eu oricum sper ca totul va fi bine intre voi, mai mult de atat nu stiu cu ce as mai putea sa te ajuthappy

| VℓℓαDutZٱKa explică (pentru OtipaOarecare):

Mersi