anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci! Buna TPU! Am mai zis odata chestia asta dar nu am primit raspunsuri sad! In fine happy... Imi place un baiat din clasa mea happy foarte mult pot sa spun ca il iubesc... straight face chestia e ca si el zice ca e reciproc ca si el tine la mine foarte mult dar. are prietenasad de un an! I-am zis ca eu nu ma bag in relatia lor si ca ce simt eu sper sa fie temporar si o sa incerc sa ma departez d el! Zis si facut dar in zadar, nu-l puteam tine departestraight face! Simt ceva pentru el dar mi-a spus ca nu-si poate parasi prietena pentru mine straight face! Si i-am zis ca asta nu e iubire si mi-a tot bagat chestii ca bada e! Nu stiu ce sa fac ce ce sa mai cred! Sfaturi cat mai multe! Dau fundoi :*!

Răspuns Câştigător
| Shiver a răspuns:

In opinia mea, baiatul daca tinea la tine si daca "sentimentul e reciproc"" asa cum zecea ar fi renuntat la orice fata pentru tine!
In primul rand, baiatul acesta ar trebui calmat, in sensul ca daca ma iubesti pe mine stai cu mine daca ai pe alta nu inteleg de ce mai vorbesti cu mine.
In al doilea rand, tu esti mult mai buna decat fata aia pentru ca tu aia les sa nu te bagi in relatia lor insa ea in locul tau s-ar fi bagat.
In concluzie, personal cred ca viata fara baieti e mult mai super! deci bafta sper sa te fi ajutat big grin

7 răspunsuri:
| Dvxy97rulov a răspuns:

Eu zic sa-l lasi in pace. va fi greu da trecewinking. indragosteste-te de altubig grin

| PrintsessKa a răspuns:

Salut la mine a fost aceiasi situatie si stii de ce no paraseste de aia ca nu te iubeste pe tine tu la el ai fi ca a doua varianta...el nu iti poate zice in fata ca nu te iubeste caci ma rog nu putem asta zice in fata dar sa te iubit avea sa isi lese prietena fara sa se mai ghindeasca...

| MadutzaTzZA a răspuns:

Poate ii e frica sa aiba prietena si minte ca are deja o prietena laughing asas baietii

| Florinapopica a răspuns (pentru MadutzaTzZA):

Are happy! o cunoschappy

| Florinapopica a răspuns (pentru Shiver):

Si daca ma bagam nu o lasa pentru mine laughing! Ai dreptate mersi mult:*

| Florinapopica a răspuns (pentru Shiver):

Multumesc mult fetelor :*!

| MadutzaTzZA a răspuns:

Cu placere! Baieti sunt cat vezi cu ochii laughing