| Bib a întrebat:

Deci care dintre voi are freza lui Justin Bieber ii baiat si are 14 ani?love struckrolling on the floor.[Is >curioasa:".] daca vreti` lasati` si id ca nu ma supar rolling on the floorrolling on the floor!

Răspuns Câştigător
| djza a răspuns:

Nu vă critic, dar cum poate să vă placă de copilul acela care a scos și el 2 melodii și acum e mare vedetă? Și în plus unele ajung să fie obsedate de el și să caute băieți care seamănă cu el.straight face
Of, of...

56 răspunsuri:
| anonimaa a răspuns:

Ma anunti si pe mine daca apare careva!
lasi msg pe privat

| Miu_6243 a răspuns:

Si pe mine sa ma anunti happy

| ionela_5345 a răspuns:

Eu

| georgegs a răspuns:

Tata.arelaughingrolling on the floor

| zhady a răspuns:

S-ar putea sa suferi de "Beiber Fever", fugi repede la doctor ca e de rau.

| J0hn a răspuns:

Justin Beaver *** de terminat copil care a dat si el pe piata 2 melodii si il asculta toti copii care n-au ce face in casa. pff si apropo de freza. zici ca-i tuns " cu Cutitul " laughing tongue

| Bib explică:

Nu va`m cerut parereahappy

| Loloz a răspuns:

Aici suntem la matrimoniale? straight face Trezeste-te fato!

| alexalex_4797 a răspuns:

laughing laughing laughing chiar nu inteleg de ce sunt aprobate astfel de intrebari laughing. mai vrei sa aiba si 14 ani laughing laughing

| Bib explică:

Era o intrebare doar asa! voi chiar sunteti` nebuni`.happy? oh go on
e un site pentru toti sa`se exprime ce vor ei am dreptu meu daca comentati asa aiurea taceti `in pnm odatawinking. erorilorhappy.
si da daca m chef ii site de matrimoniale multumita!?

| DUTCH a răspuns:

Djza. foarte bine zis D:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

JUSTIN DREW BIEBER nu are 2 melodii da? din cate stiu eu are aproape 30 de melodii... iar voi baietilor sunteti doar invidiosi pe frumusetea lui...asa ca hai fetelor SUS CU JUSTIN :X:X:X:X

| SnicK a răspuns:

Nu vreau sa port freze de dobitoci laughing

| PunkPrincess_7346 a răspuns:

Cine ar vrea sa fie ca Justin Biber rolling on the floor...nimeni.trezeste-te la realitate fato/Baiatule(anonim)...cine vrea sa aiba freza de cretin si sa cante ca o fata, mai bine is geloasa pe Gutzarolling on the floor decat pe asta.rolling on the floor pana si manelarii o ajuns mai buni ca astarolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pm cu id'ul tau bibiii happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bate site'ul, nu am profil laughing))

btw add, blackzone_warclau ym si specifica cine esti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omfg deci cred ca e a 5-a oara cand postez si nu imi arata nimic, e clar! ma bate site'ul!

btw da'mi add la : blackzone_warclau YM si specifica cine esti happy

| irina202333 a răspuns:

Oh oh.de ce trebuie neaparat sa arate ca Justin Bieber? Vine unu de 15-16 ani sa cante cateva melodii si GATA este o mare vedeta si atatea fete viseaza sa il cunoasca sau sa gaseasca pe cineva care sa ii semene? Sa fim seriosi. unii oameni au mai multa minte.Si esti doar curioasa? Sau doar prea obsedata? o - o;

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cn_yo50

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am freza ca el ...si e foarte fain

| Bib explică:

Si unde va manca daca is obsedataangry?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Norbytza_94 ...contact me kiss you:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine iti lasa-i comm acasa daca habar nu ai cate melodie a scoswinkingdaca nu stiai americanii nu scot o melodie ca romaniwinking scot un intrg album ar fi bine sa asculti toate melodiile lui jb si apoi sa ti dai cu parereawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am.

| Elle a răspuns:

Cainele meu are laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu voi avea ca mi-a crescut parul si am de gand sa ma tundsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar acum am vazut un baiat care avea adidasi mari ca ai lui, freza identica, blugi exact ca ai lui (aceea negri) si tricou ca el.parca a fost justin bieber!
e din orasul meulove strucklove strucklove struck si sta langa vila mealove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei...nu baga in seama raspunsurile astea. Baiatu' are talent, e dragut, nu degeaba a ajuns pe primele locuri in Billboard. Are medolii f frumoase si pentru cunostinta voastra au fost comparate cu creatiile lui Michael Jackson, cat despre fraza...imi place la nebunie, are un stil unic. Bv lui!

| maya007 a răspuns:

Hei...nu baga in seama rasp alea. Baiatu' are talent...nu degeaba a ajuns pe primele locuri in Billboard. Are niste melodii f frumoasa si pentru cunostinta voastra au fost comparate cu creatiile lui Michael Jackson. Cat despre freza, imi place la nebunie, are un stil unic. Cine il critica il invidiaza, asa ca liniste ca se da de gol tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du`te in Germania.Gasesti acolo sute de clone.laughing:X

Întrebări similare