Nu vă critic, dar cum poate să vă placă de copilul acela care a scos și el 2 melodii și acum e mare vedetă? Și în plus unele ajung să fie obsedate de el și să caute băieți care seamănă cu el.
Of, of...
Ce chestie, o papusa de plastic prinde viata cu o sapca-n cap, si apoi il transmit astia la TV, lansandu-i si hituri, iar acum "chelia" lui mai devine si celebra, eu sunt tunsa ca Angelina Jolie, crezi ca are vreo legatura?
Nu, e un puradel cartonat care-si face frizura ca toti cocalarii "afro-americani".
Bhaa desteptul pamantuluii... L'ai cunoscut cumva pe Justin Bieber ca sa zici ca e dobitocVai de capu` tau!)Tu si inca multi baieti ati vrea sa aratati ca el. Dar mno soarta...si destinu`. Macar nu mai comentati ca prostii :-#tineti`va draq pliscu!of of prostia omeneasca ma intreb :s oare doare?
Bah desteptilor daca nu va place justin bieber dc intrati pe site-uri unde se spune despre el! a si desteptul ala care zice ca e tuns ca si cu, cutitul nai idee fraere ce freza tare e aia! asa e la moda acum da se pare ca tu esti de pe vremea lui Ceausescu! si daca nu stiai canta destul de bine!
Sa aiba 14 ani? =]]] adica tu vrei un putzalau:X?))) vai de noi restul nu mai conteaza oricum justin e pitic si slab mort deci... am un pr care seamana cu el daca vrei.
Mah dac sunteti prosti si invidiosi nu mai vb ca copilul alka chiar are talent si ce dac are voce de fata bravo lui dac asa i-a dat dumnezeu cine suntem noi sa il criticam daca nu va place dc scrieti pe topyc
Julliian_juli
arat asemanator da trebuie sa-mi aranjez parul in fiecare zi
nici parul lu bieber nu arata bine daca nul ingrijeste
Frate dar m'ai lasati'l dracu in pace.toti sunte'ti gelosi pe frumusetea si pe succesul lui. daca tot nu va place. atunci dc va face'ti toti freza ca a lui., vede'ti? toti il copia'ti dar zice'ti ca nu va place.eu in locul vostru mi'as tine gura.JB:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
Eu vreau sa fiu ca jb de fapt sunt am freza lui cu parul mare si in plus sunt un mare fan am toate posterele cu el si toate cd-iurile lui
KatiMe27 întreabă: