Nu vă critic, dar cum poate să vă placă de copilul acela care a scos și el 2 melodii și acum e mare vedetă? Și în plus unele ajung să fie obsedate de el și să caute băieți care seamănă cu el.
Of, of...
Justin Beaver *** de terminat copil care a dat si el pe piata 2 melodii si il asculta toti copii care n-au ce face in casa. pff si apropo de freza. zici ca-i tuns " cu Cutitul "
))) nu s-ar putea sigur sufera BIBER FEVER
Oh oh.de ce trebuie neaparat sa arate ca Justin Bieber? Vine unu de 15-16 ani sa cante cateva melodii si GATA este o mare vedeta si atatea fete viseaza sa il cunoasca sau sa gaseasca pe cineva care sa ii semene? Sa fim seriosi. unii oameni au mai multa minte.Si esti doar curioasa? Sau doar prea obsedata? o - o;
Era o intrebare doar asa! voi chiar sunteti` nebuni`.?
e un site pentru toti sa`se exprime ce vor ei am dreptu meu daca comentati asa aiurea taceti `in pnm odata. erorilor.
si da daca m chef ii site de matrimoniale multumita!?
chiar nu inteleg de ce sunt aprobate astfel de intrebari . mai vrei sa aiba si 14 ani
Hei...nu baga in seama raspunsurile astea. Baiatu' are talent, e dragut, nu degeaba a ajuns pe primele locuri in Billboard. Are medolii f frumoase si pentru cunostinta voastra au fost comparate cu creatiile lui Michael Jackson, cat despre fraza...imi place la nebunie, are un stil unic. Bv lui!
Ce chestie, o papusa de plastic prinde viata cu o sapca-n cap, si apoi il transmit astia la TV, lansandu-i si hituri, iar acum "chelia" lui mai devine si celebra, eu sunt tunsa ca Angelina Jolie, crezi ca are vreo legatura?
Nu, e un puradel cartonat care-si face frizura ca toti cocalarii "afro-americani".
KatiMe27 întreabă: