Da, rezistă! Şi o spun cu mâna pe inimă! Dacă îţi doreşti cu adevărat asta vei face tot posibilul să reziste! De exemplu vă puteţi vedea pe ascuns.inventaţi o excursie ceva şi vă întâlniţi într-unul din oraşe şi petreceţi ceva timp în-de-ajuns pentru perioada în care nu vă veţi vedea!
P.S.: eu am o relaţie de un an jumătate aşa! Încă un an jumătate şi vom locui în acelaşi oraş!
Deci, merită să încerci măcar!
Si la cat timp va vedeti?
Câteva luni. acum totuşi nu ne-am mai văzut din vară.
E greu asa...
Foarte adevărat, chiar este greu. Nu spune nimeni că aşa ceva poate fi uşor. sau o joacă de copii, aşa cum spun unii.
Nu cred ca rezista slabe sanse am patit`o si eu si dupa o luna sa distrus tot`uu.
O luna? Eu am aproape 2 ani cu prietenul meu, si stam la 60 km
Pai daca tiii la el sh el la tine rezista dar faza e ca nu va intilniti doar la tell sau pe mess asta nu prea mai e o relatie mai bine zis e o joaca de copii mici)
Imtre mine si fataa pe care o plac sunt peste 500km
Daca tu consideri asa...naa. Dar sunt oameni de 30 si cv de ani care au relatii asa (si chiar vor o familie impreuna), si sunt maturi, nu copii . Si daca va intalniti pe fiecare zii, sunteti maturi? omfg
Asa naspa. Spuneti si voi km
Poate maturi nu dar daca ai o prieten/a la 1000km departare asta inseamna relatie? nici macar nu va vedeti ce relatie e aia mai zic odata Joaca de copii;-j
Asa nu... dar spune si tu km, ca nu e tot aia 60 cu 1000, Daca e 60 de km, va mai vedeti. Dar 1000, aia nu se poate numii relatie. Asa ca depinde de km. Dar tu ai o parere diferita, daca nu sunteti in acelasi oras, e joaca de copii. Poate tu esti copil daca spui acest lucru. nu totul consta in a va vedea in fiecare zii
Sunt conştientă de asta. Tocmai tu ai spus că nu totul constă în a te vedea cu persoana respectivă în fiecare zi. Poate şi distanţa e benefică. Nu ai de unde şti până nu eşti pus într-o asemenea situaţie.
Asa e
Azi am niste nervii, incat nu ii mai raspund nici pe mess nici la sms nici la apeluri, la nimic
Eu am avut o astfel de relatie. S-a terminat din cauza distantei, dupa 2 ani, dar nah... poate cazut vostru e unul fericit.
Eu cred ca da, am o relatie[ la distanta ]cu un baiat de 6 luni, incearca nu ai ce pierde.
Papcik, da rezista! daca exista incredere si fara gelozie relatia merge inainte doar ca e mult mai grea.in primul rand nu prea poti simti cum percepe ea/el lucrurile in anumite momente, sa ii fii alaturi...dar poate rezista daca exista INCREDERE.Atunci cand esti cu ea/el arata-i cat tii le el/ea! Nu prin obiecte ci printr-o imbratisare de exemplu.incearca sa nu fii stresant/a cu intrebarile(din proprie experienta).In rest totul o sa fie bine.Mult noroc in cont si sarbatori fericite!
NU baiate,din propria experienta tseo spun,asa tipuri de relatie cauta o apropiere,intru cit nu poti satisface contia, scuze frate ai sa vezi şi singur, mai bine tsiai gasi una locala!
Uite relatile la distanta uneori rezista alteori nu dar eu cred ca ar trebui sa incerci nu ai nimic de pierdut daca chiar tineti unul la celalalt totul o sa fie bine crede-ma multa bafta si spersa faci alegerea corecta gandeste bine sa nu regreti mai tarziu funda?
Din pacate. nu prea rezista... Am o prt caruia i-a placut de un tip din Timisoara (ea e din Bucuresti) si relatia lor, indiferent ca se ubeau nu a durat mai mult de 1-2luni... Dar acum depinde si de ce caracter are persoana respectiva