| papcik a întrebat:

Deci cel mai bun sfat ia un mare fundoi! credeti ca relatiile la departare rezista? imi place de o fata care e din suceava si eu sunt din prahova. voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Crash94 a răspuns:

Da, rezistă! Şi o spun cu mâna pe inimă! Dacă îţi doreşti cu adevărat asta vei face tot posibilul să reziste! De exemplu vă puteţi vedea pe ascuns.inventaţi o excursie ceva şi vă întâlniţi într-unul din oraşe şi petreceţi ceva timphappy în-de-ajuns pentru perioada în care nu vă veţi vedea!
P.S.: eu am o relaţie de un an jumătate aşahappy! Încă un an jumătate şi vom locui în acelaşi oraş!
Deci, merită să încerci măcar!

25 răspunsuri:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Nu cred ca rezista slabe sanse am patit`o si eu si dupa o luna sa distrus tot`uu.

| danaiubitzik2006 a răspuns:

Nu prea rezista majoritatea, din pacate...

| Cristian969 a răspuns:

NU baiate,din propria experienta tseo spun,asa tipuri de relatie cauta o apropiere,intru cit nu poti satisface contia, scuze frate ai sa vezi şi singur, mai bine tsiai gasi una locala!winking

| kyyt a răspuns:

Din pacate. nu prea rezista... Am o prt caruia i-a placut de un tip din Timisoara (ea e din Bucuresti) si relatia lor, indiferent ca se ubeau nu a durat mai mult de 1-2luni...sad Dar acum depinde si de ce caracter are persoana respectivahappy

| Biiannca a răspuns:

Eu cred ca da, am o relatie[ la distanta ]cu un baiat de 6 luni, incearca nu ai ce pierde.winking

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru vάĝàвøήτ):

O luna? Eu am aproape 2 ani cu prietenul meu, si stam la 60 kmtongue

| aveadrianus2 a răspuns:

Papcik, da rezista! daca exista incredere si fara gelozie relatia merge inainte doar ca e mult mai grea.in primul rand nu prea poti simti cum percepe ea/el lucrurile in anumite momente, sa ii fii alaturi...dar poate rezista daca exista INCREDERE.Atunci cand esti cu ea/el arata-i cat tii le el/ea! Nu prin obiecte ci printr-o imbratisare de exemplu.incearca sa nu fii stresant/a cu intrebarile(din proprie experienta).In rest totul o sa fie bine.Mult noroc in cont si sarbatori fericite!

| vάĝàвøήτ a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Pai daca tiii la el sh el la tine rezista dar faza e ca nu va intilniti doar la tell sau pe mess asta nu prea mai e o relatie mai bine zis e o joaca de copii micilaughing) tongue

| catalinaelena a răspuns:

Uite relatile la distanta uneori rezista alteori nu dar eu cred ca ar trebui sa incerci nu ai nimic de pierdut daca chiar tineti unul la celalalt totul o sa fie bine crede-ma multa bafta si spersa faci alegerea corecta gandeste bine sa nu regreti mai tarziu funda?

| zayidee a răspuns:

Eu am avut o astfel de relatie. S-a terminat din cauza distantei, dupa 2 ani, dar nah... poate cazut vostru e unul fericit.

| papcik explică (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Imtre mine si fataa pe care o plac sunt peste 500km straight face

| papcik explică (pentru vάĝàвøήτ):

Nu sti sa citesti am scris " imi pace de o fata " eu cum as putea fi fata?

| papcik explică (pentru Crash94):

Nu e problema sa inventez scuze le spun parintilor adevarul si asa nu miau interzis nimic niciodata happy si felicitari mi-ai dat cel mai incurajator sfat

| Crash94 a răspuns (pentru papcik):

Referitor la distanţă, chiar dacă sunt 500 de km sau 50 tot distanţă se numeşte, deci importante sunt sentimentele! În cazul meu e vorba de 300 de km happy

Daca tu consideri asa...naa. Dar sunt oameni de 30 si cv de ani care au relatii asa (si chiar vor o familie impreuna), si sunt maturi, nu copii tongue. Si daca va intalniti pe fiecare zii, sunteti maturi?smug omfg laughing

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru papcik):

Asa naspa. Spuneti si voi kmstraight face

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru Crash94):

Si la cat timp va vedeti?

| Crash94 a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Câteva luni. acum totuşi nu ne-am mai văzut din vară.

E greu asa...

| vάĝàвøήτ a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Poate maturi nu dar daca ai o prieten/a la 1000km departare asta inseamna relatie?rolling on the floor nici macar nu va vedeti ce relatie e aia mai zic odata Joaca de copii;-j

Foarte adevărat, chiar este greu. Nu spune nimeni că aşa ceva poate fi uşor. sau o joacă de copii, aşa cum spun unii.

Asa nu... dar spune si tu km, ca nu e tot aia 60 cu 1000, Daca e 60 de km, va mai vedeti. Dar 1000, aia nu se poate numii relatie. Asa ca depinde de km. Dar tu ai o parere diferita, daca nu sunteti in acelasi oras, e joaca de copii. Poate tu esti copil daca spui acest lucru. nu totul consta in a va vedea in fiecare ziitongue

Sunt conştientă de asta. Tocmai tu ai spus că nu totul constă în a te vedea cu persoana respectivă în fiecare zi. Poate şi distanţa e benefică. Nu ai de unde şti până nu eşti pus într-o asemenea situaţie.

Asa e

| papcik explică (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Azi am niste nervii, incat nu ii mai raspund nici pe mess nici la sms nici la apeluri, la nimic

Întrebări similare