| Catalinutz92 a întrebat:

Deci cum sa incep...
Am cunoscut o fata la o petrecere, am facut cunostiinta...iar dupa aceasta petrecere am continuat sa vorbim. Mie imi placea de ea dar nu am vrut sa ma grabesc precum in celelalte relatii. Am vrut sa ne cunoastem mai bine, ca sa stiu daca fac o greseala sau nu, deoarece am facut destule pana acum.

Intre timp am inceput sa tin la ea dar nu stiam cum sa ii zic si ma temeam ca sa nu ma izbesc de un refuz.
Acum 1 seara am aflat niste lucruri DELOC frumoase. Cu toate astea inima imi zice sa vorbesc in continuare cu ea, dar ratiunea nu. SI ma simt foarte dezamagit de cand am auzit aceste lucruri, unele chiar si vazut straight face.
As vrea sa imi spuneti ce ar trebui sa fac, cum sa procedez...nu am mai fost intr-o situatie de genu, sa iubesc fara sa fiu cu cineva si sa o iubesc in continuare afland lucrurile alea, lucruri care inainte ma dezgustau.
Fara batai de joc va rog...raspunsul cel mai bun care ma face sa ma simt mai bine are funda, promit.

7 răspunsuri:
| YouLostMe a răspuns:

Buna, problema ta nu este foarte grava. In schimb trebuie sa te gandesti bine daca fata este pentru tine sau nu, daca intr-adevar merita atentia ta. Daca lucrurile pe care leai aflat sunt destul de urate si nu le suporti. ar fi ok sa vorbesti cu ea si sa-i pui intrebarea epica " De ce? " laughing), poate te va lamuri ea big grin. Si daca esti convins pe o parte ca te merita pai cel mai bine e sa ii spui ce simti printrun sms, mesaj pe fb/mess, pentru ca in fata nimeni nu prea are curajul sa o faca. Mult succes :*

| DiiiAnAaaa a răspuns:

Pai ce lucruri ai aflat? si esti sigur ca sunt adevarate?

| abracadabrism a răspuns:

Nu gandi la cald. Asculta-ti ratiunea, dupa ce se stinge pasiunea fizica s'ar putea sa iti para rau.
Lucrurile pe care le-ai aflat despre ea, asa urate cum sunt ar trebui sa le procesezi. Acum depinde ce ai auzit, daca lumea zice ca e c*rva eu zic sa o lasi balta, daca i-a inselat pe altii e posibil sa te raneasca si pe tine.Gandeste-te bine daca merita sa te intorci impotriva lumii pentru niste ochii frumosi. Daca simti nevoia sa lamuresti lucrurile astea cu ea, intreab-o( asigura-te ca sursa de la care ai auzit e veridica) daca ea incearca sa te minta e clar ca nu poti avea incredere in ea. Si ce relatie e aceea fara incredere.
E adevarat ca lumea mai vorbeste si aiurea, dar daca esti sigur de informatie ia-o in calucul.
Ai mare grija, e riscant sa incepi sa ai incredere, sa incerci sa ajuti persoana respectiva, sa te bati cu toata lumea pentru ea si in final ea sa iti intoarca spatele.
Spre ca te-am ajutat cat de cat. Ai grija!

| Catalinutz92 explică (pentru DiiiAnAaaa):

Lucruri pe care nu le pot zice, dar pot sa zic ca am vazut anumite poze, josnice happy si am vazut cu ochii mei, mi-a aratat acea persoana care mi-a zis aceste lucruri, mi-a dovedit ca e adevarat intreband`o pe mess de pe idu lui lucruri care doar ei 2 le stiau si + web...
cel care mi-a aratat aceste lucuri a vrut sa imi deschida ochii si sa fiu sigur daca vreau sa continui cu ea sau nuhappy
sper ca ai inteles

| DiiiAnAaaa a răspuns (pentru Catalinutz92):

Eu zic sa nu o judeci pana nu vb cu ea personal. orice persoana merita sa fie iubita.:*

Răspuns utilizator avertizat
| Catalinutz92 explică (pentru Kranci):

Adevaratlaughing