Buna. Iti poti arata sentimentele si admiratia fata de o fata in nenumarate moduri, prin gesturi foarte mici, ca de exemplu : daruieste-i o floare (chiar si o floare culeasa din gradina cuiva, dar ai grija sa nu ajungi la politie), las-o pe ea sa treaca prima, daca tot sunteti in parc, cumpara-i o inghetata, cand sunteti mai singurei ia-o in brate, sau pune-i mana pe umar.fa-i complimente legate de orice. vestimentatie, ochi, felul in care ii e aranjat parul, uita-te in ochii ei de cate ori ai ocazia, zambeste si fa-o sa zambeasca. Pune-o pe ea in prim-plan in discutia voastra pentru a se simti apreciata. Succes!
Pai,daca tu esti sigur ca ea te place fa-ti curaj, du-te la ea si spune-i! cu încredere! sper ca te-am ajutat
Parerea mea este ca faci bine, dar se poate si mai bine. De exemplu, cred ca ai putea inlocui macar pupicii virtuali cu unul real si sa o inviti sa mearga cu tine in parc, dar nu cu toti colegii.
In primul rand spune-i ca o placi. Poate nici ea nu are curajul...dar cum tu esti baiat fi tu cel care face primul pas spre o relatie cu ea!