| IFever a întrebat:

Deci,dati-mi si mie niste sfaturi.E o fata la mine in liceu care imi place foarte mult. Dati-mi niste idei pentru a vorbi cu ea.

Răspuns Câştigător
| CrushBoy89 a răspuns:

Aww..dragut.Sa stii ca fetelor le plac baietii timizi si cool.Adica nu le plac genul asta"cocalari" care sar pe tine.Ma intelegi. Poate ar trebui sa fii un pic mai dezghetat, sa flirtezi cu ea, da-i de inteles, si cand vezi ca iti raspunde la fel, fa "pasul cel mare", sa zic asa.Dar asteapta o perioada, sa nu fie prrea devreme, cere-i numarul de telefon, abordeaz-o pe mess sau facebook.Nu astepta sa deschida ea prima conversatia, incepe-o tu.Asa va stii ca iti pasa.Dar important sa nu te grabesti! Esti barbat sau baiatlaughing. Poti sa o faci.Incearca sa gasesti lucruri in comun.Intreab-o ce ii place sa faca in timpul liber.Alta varianta ar mai fi sa o conduci acasa cand vi de la scoala(depinde daca sta departe sau nutongue) Fai complimente legate de parul ei.Zi si tu ceva de genul: ''Imi place cu ce te-ai imbracat astazi.''
Nu stiu.te descurci..de exemplu daca ploua si tu ai umbrela si ea nu are, invit-o sa stea cu tine sub umbrela.
Sunt destule cazuri asa ca ai nevoie si de putina bafta!
Mult Succes!

10 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Depinde foarte mult varsta, daca e mai mare decat tine e o problema, astea nu prea se uita la tine.
Idei: clasiucl "buna, cf? imi dai si mie nr tau" asta daca merge; nu stiu altceva, nu ai dat suficiente detalii, nu stim cat de apropiat esti de ea, daca ai vb vreodata cu ea...

| ancaval a răspuns:

Baga id ei sau salut-o pe colidor, ce betesig doar esti barbat.

| OmulCareStieCeFace a răspuns:

Eu as spun ca daca e mai mare nu prea ai sanse trimitei niste bilecele in ora vb cu ea intreab-o daca te place o complmetezi si gata sau daca stii sa canti la chitara te duti la ea si ii canti fetelor le plac chitaristi
P.S.; Si eu sunt chitarist

| Yllona21 a răspuns:

Primul lucru care plictiseste o fata este sa incepi sa vb despe tine......deci trebuie sa vorbiti despre ea, sa ii pui intrebari despre viata ei, sa ii faci complimente etc...

| Gyorgylavy a răspuns:

Fii atent ce poti face, pasul 1 te bagi in seama cu ea si vezi ce obtii, pasul 2 te imprietenesti cu ea,veti deveni amici si veti lasa timpul sa treaca iesiti in parc cu prietenii, va plimbati impreuna, discutati tot ce aveti in comun, daca vrei si ai incredere in ea ii poti spune si viata ta personala, ideea e sa fiti mai intai amici pentru ca asa veti avea incredere unul in altul si atunci cand va veni timpul sa va spuneti sentimentele va va fi foarte usor crede-ma, la mine a functionat.Succes sper ca te-am ajutat.

| IFever explică (pentru OmulCareStieCeFace):

Hmm cant la chitara, sunt dintr-o trupa din scoala.

| IFever explică (pentru CrushBoy89):

Stai sa iti zic.ea e rockerita, eu la fel.eu cant la chitara, ea nu.e mai mare cu un an ca mine.

| CrushBoy89 a răspuns (pentru IFever):

Sa sti ca si eu sunt rocker.Imi place mult.Pai atunci in cazul acesta fai ce ii place ei.Canta-i si vorbeste-i desptre cat de mult iti place stilul ei de a se imbraca.Sau cat de mult iti place sa canti la chitara.Deci gaseste lucruri in comun.
Bafta!

| IFever explică (pentru CrushBoy89):

Dude,nu prea imi place sa ma bag in seama.

| IFever explică:

Ok am prins idea.suntem chitaristi vreo 3. da pe dracu, rockeritele nu se dau in vant dupa chitaristi.e plin rockul de astia.