Salut. Te sfătuiesc s-o părăsești. Își bate joc de tine. Dacă ar fi ținut la tine nu s-ar fi cuplat cu respectivul.
Îți recomand sa te îmbeți grav) și sa ieși in club asa frumos cu niște prieteni. Agățați și voi ceva ca sunteți băieți destepti. Și sa vezi ce uiți tu și de mumata
Daca ea este deja cu altul, nu mai are nici un rost sa te tii dupa ea!
Oricum nu-i interesata de tine, asta-i clar.
Doua luni... O saptamana... Te-a luat ea de mina.
Ai fost cam moale. Ai asteptat doua luni ca ea sa te ia de mina, in loc sa o iei tu in acel rastimp. Ea a vazut ca esti moale. Si te-a lasat si a mers dupa altul. Vorba aceea: bate fierul cit e cald. Tu nu l-ai batut. Acum, cand e rece, nu mai are rost sa il bati. Va trebui sa o uiti. Insa am o veste buna: mai sunt fete ca ea in lumea asta, unele poate mai ceva ca ea. O sa dai cindva peste alta si vei fi fericit. Dar atunci sa nu uiti sa bati fierul cit e cald.
Mai poti specifica si faptul ca nu toate femeile doresc barbati tupeisti, sau barbati moi, spune-i faptul ca la fel de bine cum a gasit o femeie care la respins pentru ca e timid(aparent) poate gasi una care doreste pe cineva timid. Nu poti baga in foc mana ca toate femeile vor sa dea peste repeziti, nu?
E buna observatia ta.
Insa regula in relatii e simpla. Daca in cateva saptamini de cand ai inceput comunicarea, fie timid, fie tupeist, nu ii dai cumva fetei de inteles ca o placi, nu trebuie sa te mire ca ea vorbeste cu alt baiat care intre timp a aparut in viata ei. Si mai ales daca ea a luat initiativa, luindu-l de mina, cum e in acest caz, iar mai apoi, desi el atunci a reactionat pe moment, a ramas totusi deoparte. Daca si mai apoi a stat deoparte, mi se pare cit se poate de logica actiunea ei. De aceea am si zis ca a fost moale.