Sanse sa aiba sant dar intervine monotonia. Sexul are limitele lui. personal in viata asta ma plictisesc de orice chestie la un moment dat asa si de partenera nu m.ar incanta sa ma violeze asa des dupa o perioada.
Baiatul munceste si nu intotdeauna are chef de sex, venind obosit si stresat de la locul de muncă. Pe parcursul unei relatii intervine rutina, care este ceva normal.
Posibil sa fie bolnav, de aici si epuizarea lui zilnica.
Trimite-l sa faca niste analize de sange, ca ceva nu-i in regula, mai ales ca este foarte tanar.
Teoretic ti-ai dat singura raspunsul solicitat, sau ai ajuns de una singura la concluzia corecta : ''... însă e ciudat pentru ca inainte o facem super des iar acu...Mai rar, dar el inainte nu lucra.''
Inainte de a incepe sa lucreze :
-- NU era obosit si nici stresat si in plus... era plin de energie,
-- fiindca avea mult timp liber la dispozitie simtea nevoia sa-l foloseasca facand ceva... util si placut, sexul reprezentand cea mai buna/indicataa optiune.
Probabil vei fi din nou pe deplin multumita si satisfacuta in cele 3-4 saptamani ale viitorului concediu de odihna. Sanatate!
Tu vrei mai mult acum pentru ca nu mai vrea el atât de des. El este epuizat de munca, nu mai are energia necesara. Fa ti si tu alte ocupații, poate asa ii starnesti interesul sau vei avea altceva de facut.
Nu văd nimic ciudat. Ciudat era când o făceați de 3 ori pe zi. Cine naiba are timp de așa ceva? Și să am atâta timp, m-aș plictisi. Nu-s mașină de sex. Angajează-te și tu, să vezi ce chef o să ai de toate.
Asa cer unele femei si barbatii se conformeaza... pana isi ating limitele.
E din cauza oboselii, păpușă. Nu prea iti mai arde de futax dupa ce vii leșinat de la munca. Si e de înțeles asta.
Buna. Barbatii nu sunt masini de sex.Acum ai doua optiuni.
Ori continui asa si accepti ca trebuie sa munceasca, ori la revedere si pui capat relatiei dc nu ti convine
Ehee, sa vezi cand o sa stea mai mult pe acasa dar o s-o faceti o data la 8 luni
Crede-ma, se poate mult mai rau...
Am patit si eu acest lucru, si e adevarat: cand ajungi acasa, dupa atatea ore de lucru, nici de o laba trista nu am chef, si chiar ma loveste somnul fulgerator.
Umbla mai dezbracata prin casa,machiata si parul dezordonat,incearca sa-i atragi atentia si vei vedea ca insitinctul sexul va combate oboseala. Poate fi vorba si de oboseala, dar treptat, femeia isi pierde interesul in ochii barbatului, oricat de frumoasa, sexy si dorita era la inceput.Nu-i cere tu niciodata sa se culce cu itne, nu insista, nu astepta ca o miloaga si nici sa nu cauti cearta din pricina asta. Descopera-te, fii sexy si indiferenta, comporta-te ca si cum ai avea un amant care te satisface zi de zi.Indiferenta si cochetaria ta ii va trezi instinctele si va avea grija sa nu te mai neglijeze.
Eu unu zic ca nu e oboseala de vina e vorba ca cam acelasi lucru mereu mai schimba ceva pozitia alte jocuri înbracate mai provocator intaratal
Andrei5001737 întreabă: