| Popescu_Simina_1966 a întrebat:

Deci e o intrebare cam intimă, suntem impreuna de doi ani, la începutul relației sexuale faceam zilnic, de două trei ori. În schimb de cand lucreaza mai rar, odata, de două ori pe săptămâna, alteori de 3. El se trezeste la 5 dimineata si adoarme la 7-8 seara din cauza oboselii și mereu imi spune asta, nu are pe altcineva. Am acces la telefonul lui mereu, nu are Facebook. Nu stiu daca ar fi vorba de altcineva, însă e ciudat pentru ca inainte o facem super des iar acu...Mai rar, dar el inainte nu lucra. NU vreau răspunsuri cum ca as fi nimfomana, e doar o intrebare cu care sunt nelămurită si cer sfaturi si păreri, multumesc!

27 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Delocimportant a răspuns:

Am patit si eu acest lucru, si e adevarat: cand ajungi acasa, dupa atatea ore de lucru, nici de o laba trista nu am chef, si chiar ma loveste somnul fulgerator.

| GoldenZenith a răspuns:

E din cauza oboselii, păpușă. Nu prea iti mai arde de futax dupa ce vii leșinat de la munca. Si e de înțeles asta.

| Stefan66666 a răspuns:

Eu unu zic ca nu e oboseala de vina e vorba ca cam acelasi lucru mereu mai schimba ceva pozitia alte jocuri înbracate mai provocator intaratal

| Dragosdoar a răspuns:

Buna. Barbatii nu sunt masini de sex.Acum ai doua optiuni.
Ori continui asa si accepti ca trebuie sa munceasca, ori la revedere si pui capat relatiei dc nu ti convine

| corbulalbrosu a răspuns:

Teoretic ti-ai dat singura raspunsul solicitat, sau ai ajuns de una singura la concluzia corecta : ''... însă e ciudat pentru ca inainte o facem super des iar acu...Mai rar, dar el inainte nu lucra.''
Inainte de a incepe sa lucreze :
-- NU era obosit si nici stresat si in plus... era plin de energie,
-- fiindca avea mult timp liber la dispozitie simtea nevoia sa-l foloseasca facand ceva... util si placut, sexul reprezentand cea mai buna/indicataa optiune.
Probabil vei fi din nou pe deplin multumita si satisfacuta in cele 3-4 saptamani ale viitorului concediu de odihna. big grin Sanatate!

| darrio2007 a răspuns (pentru Goete):

Muncesti si esti intr-o relatie cu cineva? Că dai impresia ca nu, din ce ai raspuns aici.

| darrio2007 a răspuns:

Baiatul munceste si nu intotdeauna are chef de sex, venind obosit si stresat de la locul de muncă. Pe parcursul unei relatii intervine rutina, care este ceva normal.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu văd nimic ciudat. Ciudat era când o făceați de 3 ori pe zi. Cine naiba are timp de așa ceva? Și să am atâta timp, m-aș plictisi. Nu-s mașină de sex. Angajează-te și tu, să vezi ce chef o să ai de toate.

| alina2k18 a răspuns (pentru Goete):

Haidi bre...
laughing

| Dragosdoar a răspuns (pentru supadeceapa):

Asa cer unele femei si barbatii se conformeaza... pana isi ating limitele.

| Atlas33 a răspuns:

Umbla mai dezbracata prin casa,machiata si parul dezordonat,incearca sa-i atragi atentia si vei vedea ca insitinctul sexul va combate oboseala. Poate fi vorba si de oboseala, dar treptat, femeia isi pierde interesul in ochii barbatului, oricat de frumoasa, sexy si dorita era la inceput.Nu-i cere tu niciodata sa se culce cu itne, nu insista, nu astepta ca o miloaga si nici sa nu cauti cearta din pricina asta. Descopera-te, fii sexy si indiferenta, comporta-te ca si cum ai avea un amant care te satisface zi de zi.Indiferenta si cochetaria ta ii va trezi instinctele si va avea grija sa nu te mai neglijeze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aia e bine sa lucreze ambii parteneri

| Sofer a răspuns:

Ce munceste draga de nu mai are chef de sex? Ce vârstă aveți?

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil sa fie bolnav, de aici si epuizarea lui zilnica.
Trimite-l sa faca niste analize de sange, ca ceva nu-i in regula, mai ales ca este foarte tanar.

| darrio2007 a răspuns (pentru Goete):

Esti amuzant!

| Ely1234567 a răspuns (pentru Goete):

Ești super amuzant

| Ely1234567 a răspuns (pentru Goete):

happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca asta-i ninfomanie...
Pai daca inainte lucra si acum nu? Raspundeti singura happy

| Donsavas a răspuns:

Tu vrei mai mult acum pentru ca nu mai vrea el atât de des. El este epuizat de munca, nu mai are energia necesara. Fa ti si tu alte ocupații, poate asa ii starnesti interesul sau vei avea altceva de facut.

| mgtow a răspuns:

Sanse sa aiba sant dar intervine monotonia. Sexul are limitele lui. personal in viata asta ma plictisesc de orice chestie la un moment dat asa si de partenera nu m.ar incanta sa ma violeze asa des dupa o perioada.

| saresipiper a răspuns:

Ehee, sa vezi cand o sa stea mai mult pe acasa dar o s-o faceti o data la 8 lunilaughing
Crede-ma, se poate mult mai rau...

| saresipiper a răspuns:

Care din poza esti tu?