Servus @FataCuOchiiCaprui! Atenție, nu știu dacă te iubește cu adevărat însă pot spune că tipul e foarte posesiv, și nu prea e de bine. Tu în loc să fii fericită că ești îndrăgostită, suferi pentru tot ceea ce i se năzare lui. Părerea mea ar fi să-ți vezi de drum, dacă e să fiți împreună el este cel care ar trebui să se schimbe, nu tu, dragă FataCuOchiiCaprui! Bucură-te de adolescență, ieși cu prietenii, zâmbește! Chiar nu ai pentru ce să suporți fițele lui, asta este părerea mea.
Să ai o zi cu zâmbet și gânduri limpezi!
Suna'l si vei vedea reactia lui...Doar asa vei stii daca merita sau nu relatia
Asa sunt si eu cu iubitul meu, iar orgoliu strica mereu o relatie frumoasa
Nu renunta...Mai ales daca si tu il iubesti
Puup :* Ai grija
Draga fata cu ochiii frumosi.iti spun cu mana pe inima ca o sa ajungetzi sa plangetzi o sa ajungetzi la despartzire iti spun din propria experientza am 22 de ani si am trecut prin astea.regeret enorm ca nu am facut ce trebuia, acum e prea tarziu. sfatul meu este sa va terminati pana nu este prea tarziu.un mare user de pe aici mi-a zis rau e cu rau dar MAI RAU E FARA! si a avut dreptate!
Meh, oare ce vrea unu de 21 de la o fata de 16? Nu zice ca nu-i asa, ca el e altfel si alte chestii. Is si eu baiat (20) si stiu ce vorbesc.
Poti face cum vrei, eu te sfatuiesc doar sa nu pui suflet.