| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Deci este vorba de prietenul meu. Mi-a reprosat ca sunt prea rece cu el, ca m-am racit de relatia noastra. Ieri eu am intrat pe mess si a intrat si el(aveam la status "Te iubesc A." (era pentru el, pe el il cheama Alex). Mi-a zis ca stau pe mess sa vb cu altii, ca am pus te iubesc doar la vrajeala etc. Mi-a parut au sa aud asta asa ca am incercat sa ma schimb. Ieri am fost foarte draguta cu el, l-am sunat de multe ori, ii vorbeam frumos etc si i-am zis ca eu sunt rece doar din orgoliu ca si el se poarta asa si ma ambitioneaza. I-am mai zis ca il iubesc si ca o sa ma scimb, si a zis ca ar fi si cazul. Apoi seara i-am dat sms sa intre pe mess sa vorbim(nu a raspuns) si mai tarziu un mesaj ca vreau sa ma bag in patutz, el ce face. Am asteptat o jumatate de ora si pentru ca nu a raspuns i-am dat un sms ceva de genul "Vad ca nu prea ai timp sa-mi rapsunzi si mie la mesaj.Si mai zici de mine ca sunt rece. Da, in fine... Noapte buna!" si mi-a dat si el inapoi "Tu cand aveai treaba eu asa faceam?". nu i-am raspuns. Peste o ora m-a sunat si nu i-am raspuns si mi-a dat sms daca am adormit. Azi dimineata nu mi-a dat absolut nimic, dar nici eu. Sa-mi calc pe orgoliu sa-l sun eu? Mereu eu las de la mine si m-am cam saturat. El spune ca ma iubeste foarte mult, dar doar din gura. Suntem impreuna de 7 luni. El are 21, eu 16big grin

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @FataCuOchiiCaprui! Atenție, nu știu dacă te iubește cu adevărat însă pot spune că tipul e foarte posesiv, și nu prea e de bine. Tu în loc să fii fericită că ești îndrăgostită, suferi pentru tot ceea ce i se năzare lui. Părerea mea ar fi să-ți vezi de drum, dacă e să fiți împreună el este cel care ar trebui să se schimbe, nu tu, dragă FataCuOchiiCaprui! Bucură-te de adolescență, ieși cu prietenii, zâmbește! Chiar nu ai pentru ce să suporți fițele lui, asta este părerea mea.
Să ai o zi cu zâmbet și gânduri limpezi!

3 răspunsuri:
| pink10 a răspuns:

Suna'l si vei vedea reactia lui...Doar asa vei stii daca merita sau nu relatiawinking
Asa sunt si eu cu iubitul meu, iar orgoliu strica mereu o relatie frumoasawinking
Nu renunta...Mai ales daca si tu il iubestiwinking
Puup :* Ai grija happy

| porto89 a răspuns:

Draga fata cu ochiii frumosi.iti spun cu mana pe inima ca o sa ajungetzi sa plangetzi o sa ajungetzi la despartzire iti spun din propria experientza am 22 de ani si am trecut prin astea.regeret enorm ca nu am facut ce trebuia, acum e prea tarziu. sfatul meu este sa va terminati pana nu este prea tarziu.un mare user de pe aici mi-a zis rau e cu rau dar MAI RAU E FARA! si a avut dreptate!

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Meh, oare ce vrea unu de 21 de la o fata de 16? Nu zice ca nu-i asa, ca el e altfel si alte chestii. Is si eu baiat (20) si stiu ce vorbesc.
Poti face cum vrei, eu te sfatuiesc doar sa nu pui suflet.