Data viitoare la pregatire, vorbiti mai mult, incearca sa gasesti "semne" ca te simpatizeaza si adu vorba de facebook.( gen> "vreau sa`mi schimb numele de pe fb, tu ce parere ai? sau ca ai aflat de pe fb event ceva ). Mai asteapta sa vezi daca primesti cerere, daca nu fii curajoasa si dai tu :*. Dar crede-ma o sa primesti cand nu te astepti.
Si mie mi s-a intamplat asa.la numai o zi de cand ne cunoastem si ma trezesc cu cererea de prietenie
Sper sa te descurci. Totul va decurge de la sine:*
Nu nu am trecut prin asa ceva din pacate.Ce draguuuuuut! eu una am avut probleme serioase de viata de aceea ma bucur sa aud povesti din astea.pai cel mai bine e sa "il bagi"in seama u pe el poate ii e rusine sa nu creeze vreo neplacere
Eu sunt de parere ca daca il placi,chestia cu care adauga pe care nu conteaza. E o cerere de prietenie, un click la o adica. Dai add si vezi mai departe cum stau lucrurile. De ce baiatul trebuie sa faca primul pas? Nu cade cerul daca le aratam noi ca ii placem, ba din contra se vor simti mandrii si asta le cam place baietilor. nu crezi? Incearca nu ai nimic de pierdut. Believe me! Succes!