| Catalin1246 a întrebat:

Deci eu sunt virgin si n-am ata rupta, daca maine fac sex cu prezervativ nu o sa mai fiu virgin chiar daca nu se rupe ata nu? Si se poate rupe ata daca fac sex cu prezervativ?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Dezvirginarea baietilor se produce in momentul in care intretin primul act sexual cu un partener care poate fi de sex feminin sau masculin si indiferent daca este folosit sau nu prezervativul. Frenul penian care in termeni populari este cunoscut ca fiind asa numita : ''ata'', ''frau'' sau ''capastru'', in cazul a circa 85-90% dintre baieti NU se va rupe niciodata si va ramane intreg/intact intreaga viata. ''Ata'' se poate rupe doar in cazul in care penisul NU este sanatos (clinic), fiindca ''ata'' care leaga preputiul de corpul penisului este afectat de o anumita boala de piele. Uneori, ''ata'' poate fi rupta intentionat fiindca tanarul ''dobitoc'' asa a auzit el ca trebuie sa se intample cand intretine primul sex sau asa a fost sfatuit de niste ''imbecili'' ca trebuie sa procedeze pentru a demonstra ca a devenit... barbat. Fiindca ''ata'' are un rol foarte important si din acest motiv trebuie sa existe, trebuie sa fii atent atunci cand intretii acte sexuale sau te masturbezi, sa nu-l fortezi peste masura pentru a-l mentine intreg si intact. Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| Spartacus12345 a răspuns:

Odata ce ai bagat penisul in vagin nu mai esti virgin, indiferent daca ata(frenul preputial) se rupe. Acesta se rupe chiar foarte rar. Si se poate rupe chiar daca ai facut sex cu prezervativ. Cred ca depinde si de cat de excitat esti, pentru ca penisul erect poate creste in lungime pana se rupe ata

| Spartacus12345 a răspuns:

Indiferent daca se rupe sau nu ata, nu vei mai fi virgin dupa actul sexual. Si ata se poate rupe chiar daca folosesti prezervativul.
Mult succes daca vrei sa incerci!?

| ywar a răspuns:

Taie-l cu cutterul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu încerci sa îți tai acea ață cu nimic. Îți provoci hemoragie, apoi nici SMURD nu te mai poate ajuta.

| sofisis a răspuns (pentru ywar):

Vaai. Ce rau esti!

| epurasu a răspuns (pentru sofisis):

Ywar putin spus ca e rau, este iresponsabil.

| Emilian65 a răspuns:

Dupa primul act sexual cu o fata nu mai esti virgin chiar daca nu ti s-a rupt ata.