| ZuzaPinky120 a întrebat:

Deci...eu trec in clasa a 7 si am o problema. tatal meu vrea sa ma mute de in scoala si asta pentru c la scoala mea directorul nu ne trateaza corect. nu trateaza corect pe nimeni.anul trec, in clasa a 6 nu prea am venit cu uniforma. cam de 30 de ori nu am venit, intr-un an. iar directorul mi-a scazut nota la purtare 1 punct. Iar alti copii (2) au venit cu telu la sch si leau scazut 1 punct. Alt copil i-a dat cu pumnul altuia si ia rupt maxilarul, iar dupa ia bagat mana in ghips unei fete, iar dupa toate astea lui ia scazut 1 punct. Directorul nostru da in noi si ne face in toate felurile. de aceea tata vrea sa ma mute. eu nu stiu ce sa zic ( mie imi plac lucrurile noi) intr-un fel nu vreau sa ma mut pentru ca nu vreau sa ma despart de colegi si nici de diriga care e cea mai tare...dar in alt fel mi-ar placea sa fiu fata noua de la scoala.voi ce credeti spuneti-mi parerea voastra.eu nu stiu ce sa fac

6 răspunsuri:
| BLeur a răspuns:

Bună.

Să dea în voi? Asta nu se poate rezolva printr-o mutare la altă şcoală.straight face.

Reclamaţi-l, un director trebuie să fie un exemplu pentru elevii săi..nu trebuie să dea în voi/să vă facă în toate felurile. Vorbeşte cu tată-l tău şi spune-i că mai bine să-l reclame la Inspectorat decât să te mute din şcoală. Este urât să-ţi pierzi colegii, să te muţi undeva nou îţi trebuie timp de acomodare şi e urât...

Mai ai 2 ani de generală, eu mai am 1hee hee. Spune-i să nu te mute că ar fi mai uşor să-l reclamaţi decât să pleci din şcoală.

Ai grijă de tine.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98

| andrei a răspuns:

Prostii vestice... timp de 40 de ani profesorii i-au cam pocnit pe elevi si aproape toti treceau bacu' si-si gaseau o meserie. Acum cu rahaturile am ajuns sa avem o generatie de tot rasul...Bine face ca va scade pct. la purtare pentru ca veniti cu telefonul sau nu purtati uniforma.

| ZuzaPinky120 explică (pentru BLeur):

Eu stiu la ce scoala vrea sa ma dea...e chiar in satul de langa noi...si ii stiu pe toti de acol si au cam aceeasi prof si directorul s-ar putea ca la anul sa nu mai fie ( dar nu e sigur) si el ma muta c acol se inv si mai bine c la scoala asta prof nu se ocupa chiar asa bine de noi

| SakonSIUkon a răspuns:

Vorbesti cu tatal tau ca directorul sa fie reclamat..nu cred ca ai cum sa treci peste tatal tau.

| ZuzaPinky120 explică:

NU INTELEGETI...mi-ar placea si sa ma mute dar nu stiu ce sa fac...c as sta c colegii mei dar as incerca si cv nou. ce sa aleg?

| BLeur a răspuns (pentru ZuzaPinky120):

Pentru a te muta îţi trebuie timp de acomodare, cel puţin un an, sau chiar 2. să-i cunoşti pe toţi. Şi cum mai ai 2 ani de generală, întru-un an îi cunoşti pe toţi, ce naiba te mută tati tău din cls a 7a? oh go on

Eu n-am purtat uniformă decât intr-a 5-a după care nu ma mai interesat, toţi cu uniformă, doar eu fără. NIMENI nu mi-a zis absolut nimic, dacă dădea cineva în mine, fie profesor fie elev, dădeam şi eu.happy. Nu permit nimănui să dea în mine, oricine ar fi el..Bine, poate lu dirigu, lui da...îi permit. Dar la altcineva nu permit să se atingă de mine.hee hee