Daca se intampla cu acordul ei, normal ca baiatul nu pateste nimic, numai asa o pune de mamaliga daca fata declara la politie ca a fost violata
Pana in 16 ani face inchisoare fara ca ea sa faca plangere, asta daca se afla, bla bla. Dupa 16 conteaza daca ea si-a dat acordul iar daca declara viol, este nevoie un control ginecologic din partea fetei pentru stabilirea cauzei exacte. Abia apoi baiatul este tras la raspundere pentru ca fata poate minti. Dupa 18 e aceeasi chestie dar dupa 18 e mai fain ca fata are mai multa experienta. Sper ca m-ai inteles matale... ce am vrut eu sa zic aicisa...
Daca ai semnat ceva act nu pateste nimic, sau daca nu depui plangere dar parinti ar putea sa o faca daca nu le covine si afla situatia. Ei au puterea de a decide asupra ta chiar si la 17 ani si 11 luni
Iti zic ca am patit-o. Avea 17 ani si n-am patit absolut nimic.A facut avort si gata.
Domnisoara avocat pune mana pe o carte de drept civil, drept penal si vezi ce este termenul de "discernamant"
daca parinti lui maria(care are 13 ani) se duce la politie si denunta ca Ionut (care are 19 ani) a facut prostioare cu fata ei si maria da declaratie ca a facut de buna voie atunci politia nu are treaba.
Doamne Dumnezeule!
Cum poti sa spui asa ceva?
Nu ai auzit in viata ta de acuzatia de "intretinere de relatii sexuale cu un minor"? Macar asa, in treacat, la televizor, daca nu din surse serioase. Ar fi deosebit de grav daca lucrurile s-ar petrece asa cum spui tu. Poate neoficial, da. Oficial, o fata de 13 ani nu are cum sa stie ce este bine pentru ea. O relatie sexuala cu siguranta nu ii este benefica.
Nu stiu de unde atata dorinta de a contrazice, pur si simplu. Nu avem habar, dar vrem sa jignim lumea.