Arată'te indiferentă. lasă'l pe el să facă acest pas. vorbeşte cu prieteni de ai lui şi pune'i să vorbească cu el despre tine. ală dacă te place, dacă are rost să te zbaţi. Să nu pari foarte agitată, altfel va credea că eşti în limbă după el, ceea ce nu va fi prea bine... te va avea la degete.
O să vezi...
băieţii sunt deseori fermecaţi de naturaleţe şi de ignoranţă.
Multă baftă! :*
paa paa!
Deci uite cum sta vorba! Eu is baiat, Am 13 ani! Stiu multe Si iti voi spune cateva!
Ok : Cand te mai intalnesti cu el si asa... il chemi dupa tine sa ii "arati ceva" asa, undeva unde nu-i nimeni sau cateva persoane!
Il iei de maini si ii spui sincer si calma "Te iubesc"
Daca iti zice "si eu la fel" ai dat lovitura e al tau! dar daca iti zice "nu imi..." nu-i nimic mai sunt mukti baieti pe lumea asta stai linistita Dar sa-l gasesti singur si nu agitat ok? Bine mult noroc!
Eu una zic, ca in aceasta situatie flirtul ar merge cel mai bine eu zic sa il inebunesti un pic de cap( dar sa nu exagerezi). de exemplu sa iesi odata cu prietenii in localurile unde ''din greseala'' este si el si sa ii cauti putin privirea. sa te mai uiti la el( fara sa observe) si sa te faci intr'un cuvant OBSERVATA. si rabdare. o perioada ofera'i si un pic de ignoranta. va ajunge el la tine ai putea chair sa il refuzi si tu odata cand te va chema in oras. o sa vada asta ca pe o provocare si o sa isi dea seama ca nu te poate avea doar cand vrea el tot ce trebuie e sa ai mandrie, lasa'l pe el sa faca de acum primul pas. te'am pupat:*
Paii eu sunt baiat si na de obicei baiatul intreaba fata sau face chestii din astea da...nu stiu daca el nu face nimic incearca tu nu stiu date pe langa el vorbeste cu el si de la lucruri banale cum le spui tu asa ajungi la o relatie frumoasa sper ca te-am ajutat
HappynewCenusa întreabă: