Sunt multi baieti.Fii sigura ca o sa iti gasesti pe cineva care o sa astepte cat vrei tu pana sa mergeti mai departe.niciodata sa nu te grabesti in luarea unei decizii in ce privesc relatiile.
Problema e ca nu inteleg ce si-ar dori mult mai mult de la o fata, ce inseamna oare acest mult-mai mult? sex? Sincer, nu stiu ce sa zic. Parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti, nu e destul o privire si un zambet ca sa iti dovedeasca ca te place. Asteapta pana iti spune si atunci i poti pune conditii. Gandeste-te f bine inainte sa ei o decizie.
Heii. uite in primul rand e sa nu fie diferete intre ani pentru ca daca o sa fiti impreuna pentru el o sa conteze asta. sh fal sa te iubeasca bagate in seama si incearca ca sa te placa sh el pentru ca am facut si eu asa. si la mine a fuctionat doar la mine ma voia doar ca fata. dar e ceva normal la baietii sa vrea si altceva. daca vreii. vorbim pe mess sh o sa iti explic tot ce vrei id meu mady_love. you98 sper sa vrei sa vorbim pentru ca o sa iti fiu de folos sh vreau satsi dau niste sfaturi
Lasa-l.Exista multi baieti.Te intalnesti cu ei in fiecare zi.Caci un baiat frumos fizic gasesti, dar moral...