| ageofempires87 a întrebat:

Deci in vedere ca nu mi-a iesit niciodata cu nicio fata ma gandeam sa incerc cu una de 30-40 ani doar pentru sex, eu avand 26, oare e bine?

16 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Ca Ripley.

| ageofempires87 explică (pentru Yaesmin):

Cine?

| TimberWolf a răspuns:

Vezi ca alea de 40 sunt nefutute rau!

| ageofempires87 explică (pentru TimberWolf):

Dar tu ce zici merita?

| Violleta2022 a răspuns:

Bani sa ai in buzunar, ca sa poti plati orice prostituata vrei, de 20 de ani sau de 40 de ani, chiar nu ne intereseaza pe noi daca iti iese sau iti pica.

| ania a răspuns:

E foarte rau sa privești femeile ca obiecte Mai bine roaga-ts lui Dumnezeu sa aduca in viata ta persiana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă cele de vârsta ta te refuza sa faci sex cu ele, este bine sa încerci și cu cele mai bătrâne ca tine.

| TimberWolf a răspuns (pentru ageofempires87):

Nu!

| ageofempires87 explică (pentru Violleta2022):

Eu voiam asa mai des și nu cu bani.

| Violleta2022 a răspuns (pentru ageofempires87):

Mai mai des si fara bani este mana ta, ca prostituatele nu fac chestii pe gratis.

| Mosotti a răspuns:

Daca arati bine, te vor place si alea de 30-40, poti incerca, aia mai in varsta te poate coordona ea cumva.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Daca arata bine, o sa aiba si de 30-40 gratis, nu e nevoie de mana lui, si alea fiind mai mature il vor coordona ele sa fie bine, asta daca nu are o problema si nu merge cu oricine ar fi.

| ageofempires87 explică (pentru Mosotti):

Dar oare or fi probleme adică dacă întreb dacă e măritată? Mi e sa nu fie după sa iau vreo bătaie, dar am senzația asta de vinovăție ca fac dar nu am de ales mai ales cu probleme psihice cum am e mai greu sa găsesc o fata

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mosotti):

Nici o sansa, indiferent de cat de bine arata, ca si prostituatele alea trebuie sa manance, ca doar nu-l ia sa-l puna in vaza si sa-l admire, deci serviciul se plateste.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai stai asa, si femeia aia nu munceste?! Doar nu sta la banii altora.
Cand e placut reciproc nu e serviciu, ca eu la asta ma refer, nu ma refer la o neprostituata ce face un serviciu, ci la o relatie macar de distractie de comun acord pe placute.

Dar el are o problema psihologica de fapt, mai degraba sa se duca la un psiholog.

| GirthD a răspuns:

Nu e nici rau nici bine. fa-o si vezi dupa ce si cum a fost