Asa este cand iubesti o persoana. Ti-e teama sa nu o pierzi, si atunci te gandesti la fel si fel de lucruri rele. Incearca sa ai incredere in ea. Discuta cu ea. Descarca-te, e cel mai bine! Asa mi se intampla si mie, incep sa ma gandesc. daca are pe alta, daca vrea sa ne despartim, dar nu e decat in mintea mea. Poate fata te iubeste, iar tu te gandesti aiurea. Nu te mai gandi aiurea, si incearca sa mergi inainte cu relatia. :*:* Te pup, bafta!
Doamne Frate...deci nu e adevarat:o:onu e frate exact la chestiile astea ma gandesc si eu
Se numeste pesimism si eu am ganduri de astea tot timpul. Atunci cand am ganduri de genu asta zic [ daca asa se intampla asa a fost sa fie si pot sa trec peste asta] si imi trec imi repede sau poti sa-ti zici singur ca nu te intereseaza[poate nu e cea mai buna solutie :-s]. Incearca sa te gandesti la urmatoarea voastra intalinre, si ce veti face etc. Sper ca te-am ajutat :*.
Nu te mai gandi ca e cu altcineva pentru ca lucrul asta nu poti sa il aflii. Doar nu te apuci sa o urmaresti zi si noapte
Traieste momentul si nu te mai gandi ca intr-o zi poti sa o pierzi!
Toti ne gandim la asa ceva cand iubim. Suntem oameni si avem dreptul sa iubim.
KatiMe27 întreabă: