anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci m-am despartit de iubita mea, am avut impreuna cu ea o luna si ceva, si eu sunt genul ala de persoana care se ataseaza repede de o anumita persoana speciala, a fost totul bine pana ieri cand a venit vorba de incredere, si am ramas masca cand fosta mea iubita mi-a zis ca ea nu tine la mine, deci pana acum eu am fost la ea de Craciun, apoi am adus-o si acasa sa o cunoasca pe mama mea si am ramas masca cand mi-a zis ca nu tine la mine, am vorbit despre asta cateva ore si mi-a zis ca pana acum nu a tinut la mine ci doar m-a placut, si ca nu ma are la inima, eu pe ea o inca o mai iubesc nespus de mult si as face orice imi sta in puteri pentru ea, si acum sunt complet distrus, ma gandesc incontinuu la ea si stiu ca nu e barbateste dar nu pot sa ma abtin sa nu vars si cateva lacrimi, am observat ca ea nu este afectata si se comporta perfect normal, vreau un sfat, ce sa fac in momentul de fata?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

O lună...nu e prea mult timp pentru iubire, nu crezi?
Dacă nu merge, nu merge! Bine că nu ați petrecut mai mult timp împreună, ca apoi să te trezești că nu mai vrea nimic, îți era mai greu atunci.
Ține capul sus, vine și vremea ta.

15 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Mai copile, daca ea ti-a spus ca nu tine la tine, incearca si gaseste-ti o alta fata care sa te iubeasca, sa o iubesti si sa fiti fericiti

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu ai stiut pana in prezent afla ca atractia intre doua persoane are la baza un chimism inca necunoscut, daca aceasta lipseste nu exista acea compatibilitate strict necesara intro relatie.Sau mai pe romaneste dragoste cu sila nu se poate deoarece se numeste viol.

| Trollerul a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Amice, in luna asta in care am stat impreuna, ne-am purtat ca doi indragostiti in adevaratul sens al cuvantului, si acum 4 zile i-am zis pentru prima data ca o iubesc, si ea a fost placut suprinsa si mi-a zis ca si ea ma iubeste si apoi m-a sarutat cu foc cum nu a mai facut-o pana acum, mi-a dat de inteles ceva cu faza aia, si apoi m-a lasat balta, cum sa scap de starea asta care o am acum si sa fiu din nou fericit.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu te mai place si pace.

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Tu o iubesti dar ei nu-i pasa?
Punete in genunchi sau incepi sa plangi, te rog si tu ai onoare.
Treci peste si cauta pe altcineva.

Răspuns utilizator avertizat
| Trollerul a răspuns (pentru gaboruGG):

Am crezut ca asta e timpul meu, inainte de ea am avut parte doar de fail-uri, sunt asa de posomorat acum ca simt ca nu mai am vreun rost.

| frostxtq a răspuns:

Let her go. A fost sincera cu tine, tot respectul pentru ea ca ti-a spus adevarul. A sta o luna cu tine, a incercat sa tina la tine, ti-a dat o sansa tie si relatiei dar daca nu te iubeste, nu o poti forta. Viata merge inainte.

Răspuns utilizator avertizat
| Trollerul a răspuns (pentru frostxtq):

Oricum o las sa plece, chiar daca eu tin la ea ca la ochii din cap, asta e viata.

| frostxtq a răspuns (pentru Trollerul):

Foarte bine, o sa tii la altcineva care o sa iti raspunda la sentimente.

| BiuL a răspuns:

Esti superficial si nu stii ce inseamna iubirea. Nu ai cum sa iubesti o persoana nespus dupa o luna! Abia o cunosti. Nu confundat atasamentul, obisnuinta si atractia fizica cu iubirea! E cale lunga pana acolo.

| Trollerul a răspuns (pentru h3r):

Multumesc mult, nu o sa ma mai grabesc si o sa astept sa vina si vremea mea happy.

| h3r a răspuns (pentru Trollerul):

Posibil să te caute, că te vrea înapoi... te-aș sfătui să nu te mai implici, te va amăgi. Ai grijă de tine!

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns:

Cauta o persoana cu mai putine caprici.Si de curiozitate ar trebui sa o intrebi de ce? Daca nu are motiv atunci e dusa de acasa.