| qieiqpalz a întrebat:

Deci ma simt ca un nimic ca un gunoi..am vazut-o pe prima fata pe care am placut-o cu prietenul ei deci imi momentul ala imi batea inima foarte tare si abia respiram asa socat am fost pentru ca eu am facut o prostie si eu cu ea nu ne intelegem aproape deloc. Ea si-a si batut joc de mine pentru greseala aia pe care am facut-o, dar eu nu o mai plac, tin doar putin la ea dar sincer nu stiu de ce am fost asa panicat. Sa zic bine ..are si un zambet foarte cute si ea era cu ala si mi-a dat un zambet ceva gen"ce te uiti ma gunoiule", imi scarba sa zic. Help.

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Am trecut prin ceva de genul ce ai trecut si tu. In primul rand trebuie sa intelegi faptul ca ar trebui sa ii lasi in pace. Adica sa nu o cauti, incearca sa o ignori, sa nu iti treaca prin cap sa il bati pe ala sau lucruri de genul fiindca nu merita.
Canalizeaza-ti energia pe altceva, apuca-te de sport, invata, incearca sa iesi cu gasca ta si cunoaste alte persoane / fete.
Incearca sa uiti situatia in sine, stiu ca la inceput e greu si te macina sufletul, dar daca e nevoie, du-te undeva unde nu e nimeni si plangi sau descarca-te printr-un alt mod (vorbind cu parintii, cu un prieten adevarat daca ai si etc.)
Dupa o sa treci peste, o sa iti placa de o alta fara si nu vei mai repeta greselile la inceput si vei fi cu ea.
Daca ea o sa te caute pentru ca s-a despartit de prietenul ei sau daca o sa fii cu o alta fata in timpul asta, sa nu faci greseala sa te duci la ea sau sa ii arati vreun sentiment de afectiune sau de regret chiar daca ai asa ceva pentru ea! pentru ca ea ti-a facut rau si a durut-o undeva de tine. Daca e sa o doara dupa ce iti gasesti si tu prietena, soarta ei! dar nu te intoarce la cineva din trecut fiindca eu am facut asta si faci o greseala pe care o vei regreta!
Deci, succes!winking si stai tu calm, roata fie ea si patrata, se intoarce. Trust me

5 răspunsuri:
| VICTORTPURO a răspuns:

Pai si tu cu ce te astepti noi sa te ajutam? daca te-a lasat fata pentru ceva comis in trecut si acum regreti ca o vezi cu altul este vina ta, trebuia demult sa te obisnuiesti cu ideea ca s-a terminat totul cu persoana respectiva, nu trebuie sa te simti ca un gunoi, este o experienta din viata, o sa stii pe viitor ca nu trebuie sa faci acel ceva care l-ai comis deja cu ea, din asa aventuri invatam si capatam acea experienta, o sa iti treaca, este doar o chestiune de timp, pana o sa iti gasesti o alta fata de care o sa iti placa, atunci automat fata de acum nici nu iti va mai starni vreo emotie

| qieiqpalz explică (pentru VICTORTPURO):

Deja m-a luat cu durere de piept sad

| VICTORTPURO a răspuns (pentru qieiqpalz):

Uita de ea, iti faci mai rau daca stai si te gandesti la ea pana in prezent

| qieiqpalz explică (pentru Evolution):

Nu am prieteni ..nici familie pe care ma pot baza..eu sunt o fire calma nu m-as bate cu cineva fara un motiv important si pentru o fata mi se pare o prostie ..eu nu am fost cu ea ..practic sunt si am fost in firendzone

| Evolution a răspuns (pentru qieiqpalz):

Atunci incearca sa treci peste si sa te descarci printr-un anume fel. Prin sport, prin plans, prin orice altceva si dupa capul sus si mergi mai departe. Imagineaza-ti ca putea fi mai rau.
Eu recent am stat cu o fata cateva luni (am 21 de ani), la inceput era totul roz, vedeam in ochi ca ma iubeste. De la un timp nu ma mai cauta, ii ziceam chestia asta de mai multe ori si ea se enerva. Nu imi spunea nici macar iubire sau chestii minime. Doar fizic ce era bine cand eram impreuna, dupa spiritual era jale. Pana la urma se pare ca a fost doar ceva de moment, cred ca doar atractie fizica ce a simtit pentru mine... eu i-am fost alaturi si chiar am iubit-o foarte mult (chiar daca a trecut doar aproape 3 luni, am simtit ca a trecut mai mult), am plans pentru ea si de fata cu ea, ii cunoasteam familia. am fost cu ea peste tot si pur si simplu o vedeam ca si cum ar fi totul pentru mine. Eu am avut experienta de relatii si de 1 an si 2 ani dar pur si simplu a fost diferit aici. In fine, in final eu am fost ranit si acum incerc sa trec peste.
Asa ca iti spun eu sigur, ca putea fi mult mai rau! laughing
E mai bine totusi ca nu ai amintiri cu ea impreuna si o sa fie o durere trecatoare. Succes!