Poate el chiar e schimbat. Poate ar fi mai bine sa incerci sa treci peste. Incearca sa dai de el si spune-i ca ai niste nelamuriri referitoare la el, incearca sa ai o conversatie cu el. Te sfatuiesc sa nu te iei dupa gura lumii. Gandeste-te ca mai sunt baieti, nu este singurul, chiar daca acum pentru tine nu exista decat el, vei vedea ca o sa gasesti pe altul care te va face fericita. Si la 15 ani nu esti prea mica pentru chestii de astea deloc, e normal sa treci prin de astea.
Cu siguranta o sa gasesc pe altcineva, sunt convinsa dar mi-e rusine ca sora mea, care are 9 ani, rade de mine ca am trecut prin asa ceva.Incerc sa ii explic ca si ea va trece prin asa ceva cu Ştefan (fratele lui Mircea ) dar nu vrea sa inteleaga. Stiu, e mai mica dar deja se gandeste sa se marite
La varsta ei inca nu intelege anumite lucruri, dar va intelege mai tarziu.
Fi sigura ca vei gasi pe altcineva, acum ai intrat in "jocul" vietii daca "a intrat in pamant " nu-i nicio problema fi indiferenta chiar daca doare un pic dar va trece
va veni urmatorul
Si nu o inteleg pe bunica mea ...chiar trebuie sa vorbesc in soapta despre chestiile astea, pe ascuns, e asa de rusinos?
Da am trecut si nu imi pare rau pentru ca el s-a intors si eu i-am spus ca am pe altcineva ) chiar daca nu aveam )
dar s-a ofticat mi-a placut si nu l-am mai bagat in seama, el ma mai cautat si eu nu i-am raspus
Nu este rusinos, bunica nu va intelege ca vremurile s-au schimbat, pe vremea lor daca o fata vorbea cu un baiat cu ala se si marita, acum ai libertatea de a cunoaste si a alege, ele nu inteleg asta
Eu sincer nu am putut sa-l mint dar cand am fost in vizita la el la scoala, pe ascuns si aflase de Marian Lupascu, care fusese elev acolo la scoala incepuse sa-l faca "inalt de trei metrii si un snitel" "crescuse cat trei " si alte de astea si i-am spus ca imi place de el. Cand aflase Mircea de chestia asta se uita la mine ciudat dar inceta cu vorbele urate
Da exact pentru ca a ramas uimit ceva de genu " cum adica iti place de alt cineva " stai linistita ii normal e baiat nu toti is la fel, dar unii intrec limita
aveam14ani întreabă: