| Adiiiiiiiiii a întrebat:

Deci ma simt groaznic.Cum sa incep....Imi place de o colega de clasa(clasa a 9-a).Si am impresia ca ei ii place de un prieten de al meu foarte bun(tot in aceeasi clasa). Adica se ia asa de el, se rasteste la el etc.
Credeti ca se poate sa-i placa de el?
Nu stiu ce sa fac.Ma simt mai rau ca niciodata.Nu m-am mai simtit asa si nu stiu ce sa fac.
Niste sfaturi va rog!

Răspuns Câştigător
| InsertName a răspuns:

Highfive,bro. Same here..si mai rau,eu sunt indragostita de tip si el nici sentimente de furnica nu are pentru mine. O intrebi frumusel daca il place pe acel coleg, daca da.bun, lasi simtitul rau( stiu ca doare, rau) si incepi sa cunosti alte fete, daca nu..esti norocos(sper sa fii mai norocos ca mine).Nu prea ai ce face decat sa intrebi, sa induri sau sa te bucuri big grin. Multa bafta

5 răspunsuri:
| Yeu_Ady_1994 a răspuns:

Nu cred asa ceva, pe mine ma cheama tot ady sunt tot in clasa a 9a(nu am ramas repetent)si am aceiasi problema, exact aceiasi problema.cum o cheama pe fata aceea?

| Adiiiiiiiiii explică (pentru Yeu_Ady_1994):

Chiar conteaza cum o cheama? in fine.o cheama Stefania.insa nu vad ce relevanta are.

| Adiiiiiiiiii explică:

In fine, acum s-ar putea sa fie si nebuneala mea ca imi inchipui ca ii place de el da' nu stiu ce sa fac...

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca-ti e prieten, vorbeste cu el, daca e ceva intre ei. Daca nu e, incearca sa deschizi un dialog cu ea.

| Adiiiiiiiiii explică (pentru Danut_Popa_1961):

Pai faza e ca lui nu-i place de ea