Eu zic sa nu iei in considerare varianta unei relatii in secret, daca lucrurile care le spune despre voi sunt neadevarate, atunci continua sa mergi cu fruntea sus, sa nu-ti pese, daca ii arati ca ti-e frica de ce poate sa spuna el despre voi, nu faci decat sa-i oferi satisfactie, ia fata, iubeste-o si sa nu-ti pese de el, voi ve-ti fi fericiti, el nu!
Pai atunci puteti avea o relatie in secret fara sa afle el sau alt cineva care va deranjeaza.
))) De ce ti-e frica? Si tu o placi si ea te place, ce legatura are baiatul ala cu voi, de ce sa rada de voi? si daca ar spune in toata scoala, care e problema? ce este in neregula intre tine si fata de ti-e frica ca or sa rada toti de voi?
Problema e ca nu odar spune ci isi bate joc si spune si a numite lucruri... (care nu sunt adevarate)
Multumesc, asta e un sfat bun. De la astfel de raspunsuri ma astept din partea TPU, ai funda de la mine!
Eu nu umblu dupa fundite, asa cum se numeste si site-ul, m-am inscris sa pot ajuta si sa fiu ajutat la nevoie cu informatii. Eu raspund sincer si cum as face eu intr-o situatie asemanatoare. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos!
Eu zic sa nu iei in considerare varianta unei relatii in secret, daca lucrurile care le spune despre voi sunt neadevarate, atunci continua sa mergi cu fruntea sus, sa nu-ti pese, daca ii arati ca ti-e frica de ce poate sa spuna el despre voi, nu faci decat sa-i oferi satisfactie, ia fata, iubeste-o si sa nu-ti pese de el, voi ve-ti fi fericiti, el nu!