| nokia2731 a întrebat:

Deci...mie imi place de o fata iar ei ii place de mine! Dar nu putem fi impreuna din cauza unui baiat (pe care imi vine sa il omor ) care, daca ar afla ar rade de noi si ar spune in toata scoala. Deci ce sa fac? vreau safatur!

Răspuns Câştigător
| olivert1310 a răspuns:

Eu zic sa nu iei in considerare varianta unei relatii in secret, daca lucrurile care le spune despre voi sunt neadevarate, atunci continua sa mergi cu fruntea sus, sa nu-ti pese, daca ii arati ca ti-e frica de ce poate sa spuna el despre voi, nu faci decat sa-i oferi satisfactie, ia fata, iubeste-o si sa nu-ti pese de el, voi ve-ti fi fericiti, el nu!

7 răspunsuri:
| olivert1310 a răspuns:

laughing))) De ce ti-e frica? Si tu o placi si ea te place, ce legatura are baiatul ala cu voi, de ce sa rada de voi? si daca ar spune in toata scoala, care e problema? ce este in neregula intre tine si fata de ti-e frica ca or sa rada toti de voi?

| mada1820 a răspuns:

Pai atunci puteti avea o relatie in secret fara sa afle el sau alt cineva care va deranjeaza.

| Noemyka a răspuns:

Nu trebuie sa iti pese de parerea altora urmeazati vocea inimii!happy

| Noemyka a răspuns:

Nu trebuie sa iti pese de parerea celorlalti! Ascultati vocea inimii!happy

| nokia2731 explică (pentru olivert1310):

Problema e ca nu odar spune ci isi bate joc si spune si a numite lucruri... (care nu sunt adevarate)

| nokia2731 explică (pentru olivert1310):

Multumesc, asta e un sfat bun. De la astfel de raspunsuri ma astept din partea TPU, ai funda de la mine! big grin

| olivert1310 a răspuns (pentru nokia2731):

Eu nu umblu dupa fundite, asa cum se numeste si site-ul, m-am inscris sa pot ajuta si sa fiu ajutat la nevoie cu informatii. Eu raspund sincer si cum as face eu intr-o situatie asemanatoare. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos!