Sa ai incredere in tine, asa cate putin o sa va cunoasteti nu? E un prim pas si daca iti place lasa sa iti dicteze inima ce sa faci! Hai, indrazneste, eu iti tin pumnii da? Multa bafta!
Nu are ce sa ti se intample daca incerci. Poate si el te place?:d. Daca ii e id, nu e neaparat sa stie ca l-ai luat de pe fb sau mai stiu eu ce.II zici ca ti la dat o prietena, sau.eu stiu! Incearca!.Mult succes:*
Pff exact in aceeasi situatie sunt si eu dar ac problema la mine e ca am mai fost impreuna deci bagate in seamna iai id desigur vb cu el cauta subiecte...cv in comun...mai spune la prieteni sa-ti faca impresie buna si vei reusi pfff sper cami fac si eu curaj succes!
Asa e o fata cu mine Lasa dra*u rusinea.Nu trebuie sa-l disperi in fiecare zi.Intreaba-l daca vrea sa stea cu tine, vorbiti-va in pauze.Fa-l sa se amuze. Daca o sa reusesti sa stai cu el, nu-l supara.Chiar daca nu esti de acord cu el, fa-l sa se simta bine.Acorda-i incredere si o sa fiti un cuplu super:X
Hai mai lasa rusinea k nu faci nimic cu ea.ia si vb cu el.ce ai de pierdut daca te bagi in seama cu el? ce nu e tot om? nu o sa patesti nimic asa ca hai putin tupeu si vezi ceti zice.bafta!