| 2l1n a întrebat:

Deci, o fata( de care imi place) mi-a cerut o poza cu mine (poza de tip buletin, nu pe net, fata in fata ), chiar daca am vorbit cu ea doar de cateva saptamani. Totusi dupa ce i-am dat poza, la cateva zile i-am zis ce simt pentru ea (ca o plac ), ea scriindu-mi inapoi " nici nu stiu ce sa zic, serios apreciez ca mi-ai zis", si totusi am continua sa vorbim o perioada. Intrebarea mea este : Pentru fete, cand ceri o poza unui baiat, inseamna ceva? sau am citit eu gresit situatia? Multumesc big grin

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu inseamna nimic, decat curiozitate. Asa este cool.

Răspuns utilizator avertizat
| 2l1n explică (pentru neutrino):

Multumesc de opinie big grin

| DaSuntAnonima a răspuns:

Varianta 1 : eu sincera sa fiu daca i`as cere poza unui baiat cu mine, ar insemna ca vreau sa-l vad des si sa am poza aproape

varianta 2 : cand cineva da o poza cu el unei fete, sau ea unui baiat, inseamna despartire

asa am facut eu ca sa ma despart de un baiat de care nu mai puteam scapa prea usorr
i-am facut cadou de ziua lui un tablou mic cu mine...

big grin
sper sa fie varianta 1... sper ca te-am ajutat

| Damy0303 a răspuns:

Pai daca ti-a cerut poza poate ca era interesata de tine si vroia sa vada si cum arati si daca spui ca mai vorbiti poate se leaga ceva ceva. happy

| swagMeOutBitch a răspuns:

Mai bine ii dadeai buletinullaughing. oricum nu inteleg dc ti-a cerut poza daca ea te stia.probabil a vrut sa vada daca arati mai bine in pozewinking

| sukableasuka a răspuns:

Vrea sa iti faca vraji, ratatule! o.O