Buna!
Dc sa nu fi normal? Generatiile de azi sunt foarte dezvoltate!Sa aiba grija insa cum si pune in evidenta si sa poarte sutien ca i se vor lasa de tot.
Era mai grav invers, oricum eu cred ca tu esti de fapt prietena ta cea mai buna, nu e nimic grav
A inceput cumva viata sexuala? e normal intr-un fel si eu i-am avut destul de mari ...cred ca trebuie sa se bucure pentru ca e de bine funda?
Si eu ii am la fel si am 11 ani. o colega are 10 ani si are la fel si pe deasupra e si inalta. e normal daca esti dezvoltat
Depinde si cat de mari ii are mama ei. fiecare se dezvolta diferit. Daca e ceva ciudat la marimea sanilor poate fi o dereglare hormonala!
Mai eu zic ca e normal.adica fiecare se dezvolta diferit.Si eu am o prietena cam la fel.numai ca ea e si foarte inalta pentru varsta ei.Depinde de organismul ei. sper ca te-am ajutat pa-pa
PS:nu are de ce sa se ingrijoreze
Pai.Deobicei astfel de cazuri se intampla din cauza imbracamintii. A o colega in clasa care are aceeasi problema. Iam recomandat sa incerce alte haine Si Pam Pam.Am avut dreptate
Deci 50% Astai cauza.Imbracamintea poate schimba nitel corpu uman.
Spune-i prietenei tale sa incerce un pulovar, Maiou, Haina.Si sa vada daca se intampla acelasi lucru.Deobicei acest lucru este normal.
Poate ca u esti aia da in fine! nu nu ii nicio problema in asta unii se mai dezvolta mai repede
Nu esti singura. am o colega si e la fel. da` nu cred ca este nici o problema.. Inseamna ca prietena ta este foarte dezvoltata .